STYLE

Έξι πράγματα που μάθαμε από το νέο extended trailer του Fifty Shades Darker

Έξι πράγματα που μάθαμε από το νέο extended trailer του Fifty Shades Darker

To σεξ αποθεώνεται ακόμη μια φορά με το extended trailer της ερωτικής περιπέτειας Fifty Shades Darker που όλοι στοιχηματίζουν ότι θα είναι η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία αυτό τον Φεβρουάριο.

Το εντελώς πρόσφατο και μεγαλύτερο, οπότε και χορταστικό, σε διάρκεια trailer με μουσικό χαλί το ντουέτο των Τέιλορ Σουίφτ και Zayn, I Don't Wanna Live Forever, αποκαλύπτει κάπως περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση του sequel.

Στο νέο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Universal Pictures η Anastasia (Dakota Johnson) και ο Christian Grey (Jamie Dornan) είναι ξανά μαζί αλλά -επιτέλους- εμφανίζονται τα φαντάσματα από το παρελθόν του ερωτύλου για να φέρουν την ίντριγκα στην υπόθεση αυτής της light πορνογραφικής ιστορίας.

Στο trailer εμφανίζεται και η Κim Basinger που είναι εκείνη που έκανε τον Grey αυτό που είναι αλλά και μια αντίζηλος που απειλεί τη ζωή της Anastacia.

Παρακάτω τα έξι σημεία ενδιαφέροντος από το νέο trailer της ταινίας που βγαίνει στις αίθουσες αυτή τη γιορτή των ερωτευμένων.

Η επανασύνδεση

501

(και ένας οργασμός της)

501 2

Η γυναίκα μυστήριο

502

Η οργή (αυτής ή κάποιας άλλης;)

503

Το πεπρωμένο

504

Η συντριβή

505

Το (όχι απαραίτητα) καλό τέλος;

506

Στην ταινία που τη σκηνοθετεί ο James Foley συμπρωταγωνιστούν οι: Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcot και Eric Johnson.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ