ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: Από τα στενά καλντερίμια μέχρι τη… μικρή Βενετία!

Μύκονος: Από τα στενά καλντερίμια μέχρι τη… μικρή Βενετία!

Η Μύκονος αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά παγκοσμίως και από τα πιο όμορφα όλων των Κυκλάδων. Σύμφωνα με τη μυθολογία, η διάσημη Μύκονος δημιουργήθηκε από απολιθωμένα σώματα γιγάντων που σκότωσε ο ημίθεος Ηρακλής, ενώ το όνομά της το πήρε από τον εγγόνο του θεού Απόλλωνα. Το νησί των ανέμων, με τα κατάλευκα μικρά σπίτια, τις μπλε σκεπές, τις μαγικές βραδιές και τους λαμπερούς επισκέπτες, καταφέρνει να τραβάει εδώ και δεκαετίες τα βλέμματα και τα φώτα πάνω του -και όχι άδικα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ετήσια καλοκαιρινή κοσμοσυρροή που προκαλεί κυριολεκτικά το «αδιαχώρητο» στα στενά καλντερίμια της, έφερε σταδιακά τη δημιουργία υπερπολυτελών καταλυμάτων που είναι ικανά με τις παροχές και τις εγκαταστάσεις τους να καλύπτουν τα γούστα ακόμη και των πιο απαιτητικών επισκεπτών του νησιού που -κακά τα ψέματα- είναι αρκετοί. Ένα όμως είναι εκείνο που θα μπορούσε πραγματικά να χαρακτηριστεί σαν κόσμημα του νησιού και αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από το βραβευμένο exclusive boutique ξενοδοχείο, Grace Mykonos!

2 copy

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις ελάχιστα μέτρα από την προστατευμένη παραλία του Αγίου Στεφάνου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να μαγεύονται παρακολουθώντας τον ήλιο να «σκαρφαλώνει» κάθε πρωί πάνω από τα αρχαία χαλάσματα της γειτονικής Δήλου. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνει, ευρύχωρες σουίτες, deluxe δωμάτια, επιλογές που μπορούν να εξυπηρετήσουν ένα νεόνυμφο ζευγάρι μέχρι μία πολυμελή οικογένεια. Όλα τα παραπάνω, «ντυμένα» με την αριστοκρατική μυκονιάτικη αρχιτεκτονική και το πιο σύγχρονο design. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα για μία πιο προσωπική εμπειρία διαμονής, αφήνοντας στην κρίση τού επισκέπτη το μαξιλάρι που θα επιλέξει να κοιμηθεί, το άρωμα που θα έχει ο χώρος που θα διαμένει, ακόμη και τα προϊόντα που θα τον «περιμένουν» στο μπάνιο.

3 copy

Το Grace Hotel, έχοντας το ενδιαφέρον απόλυτα στραμμένο στις ανάγκες του επισκέπτη, διαθέτει γυμναστήριο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπως μηχανήματα για βάρη, ελλειπτικό και διάδρομο. Με αυτόν τον τρόπο θα παραμείνετε συνεπείς στη γυμναστηριακή σας ρουτίνα, ακόμη και όσο θα απολαμβάνετε τις διακοπές σας. Κοντά στο γυμναστήριο βρίσκεται και το πολυτελές spa του ξενοδοχείου, που παρέχει σε όποιον το επιθυμεί, θεραπείες ευεξίας και χαλάρωσης υψηλών προδιαγραφών από καταρτισμένο προσωπικό.

4 copy

Περνώντας στην πισίνα του ξενοδοχείου οι επισκέπτες, εκτός από στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, μπορούν να απολαύσουν το ολοήμερο à-la-carte πρωινό ή να δειπνήσουν με τα λαχταριστά μεσογειακά πιάτα που αποτελούν μία ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία για κάθε ουρανίσκο! Επιπλέον, ο κατάλογος διαθέτει μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικές ετικέτες κρασιών και πρωτότυπα cocktails με την υπογραφή του δημοφιλή mixologist Salvatore Calabrese. Οι γευστικοί συνδυασμοί του, είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε το βράδυ σας στο νησί των ανέμων.

5 copy

Η λίστα βέβαια με τις παροχές δεν τελειώνει εδώ! Το Grace Mykonos έχει δημιουργήσει μία σειρά από ανεπανάληπτές εμπειρίες, βασισμένες σε θεματικές όπως ο πολιτισμός, η παράδοση, η γαστρονομία, η ευεξία, η περιπέτεια και φυσικά η οικογένεια, με σκοπό να φέρει τον επισκέπτη σε ακόμη πιο «στενή» επαφή με τον αυθεντικό χαρακτήρα του νησιού. Με άλλα λόγια, μέσω των Bespoke Experiences θα δείτε τη Μύκονο όπως δεν την έχετε ξαναδεί.

6 copy

Αν είναι στις άμεσες επιθυμίες σας να επισκεφθείτε τους γυμνούς λόφους της Μυκόνου ετοιμαστείτε να ζήσετε μία δυνατή εμπειρία αντάξια του μύθου που επικρατεί εδώ και χρόνια για το ελληνικό Καλοκαίρι. Είναι ένας τόπος που το «μεγαλείο» του ανταποκρίνεται και με το παραπάνω σε όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για αυτόν. Επιλέγοντας το Grace Mykonos για τη διαμονή σας, θα δώσετε μία πολυτελή «απόχρωση» στις μέρες των διακοπών σας, που θα τις κάνει πραγματικά αξέχαστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ