ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Conde Nast Traveler: Η Μήλος στην κορυφή των προτιμήσεων

Conde Nast Traveler: Η Μήλος στην κορυφή των προτιμήσεων

Το χωριό της Μήλου, Κλήμα που «ξετυλίγεται» ανάμεσα σε έναν μεγάλο βράχο και τη θάλασσα

INTIME NEWS

«Βασίλισσα» των προορισμών που ξεχώρισε το περιοδικό Conde Nast Traveler στέφθηκε για μια ακόμη χρονιά η Μήλος.

Οι λόγοι που επιλέχθηκε το νησί αυτό από το περιοδικό είναι πολλοί: Κυματιστοί λευκοί βράχοι τα μικροσκοπικά γραφικά νησιώτικα σπιτάκια τα οποία είναι σφηνωμένα ανάμεσα σε βράχους και τη θάλασσα είναι λίγοι μόνο από αυτούς.

Σε ένα αφιέρωμα, στο οποίο κατατάσσονται τα καλύτερα ελληνικά νησιά, με βαθμολογία από το 1 έως το 29, αναδείχθηκαν οι «τοπ» προορισμοί για το 2024.

«Αν και αγαπάμε και προτείνουμε ανεπιφύλακτα κάθε νησί αυτής της λίστας—και υποστηρίζουμε να τα επισκέπτεστε όλα κατά τη διάρκεια της ζωής σας, αν μπορείτε—επεξεργαστήκαμε επίσης τη λίστα έτσι, ώστε αν είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζετε μια επίσκεψη σε αυτή τη μαγική γωνιά του κόσμου ή απλά θέλετε να ξεφύγετε από το συνηθισμένο καλοκαιρινό σας ταξίδι στο νησί, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε πού θα πάτε στη συνέχεια».

Να σημειωθεί πως, δεν είναι η πρώτη φορά που το κυκλαδίτικο νησί ξεχωρίζει στις επιλογές του ταξιδιωτικού αυτού Μέσου.

Στον απόηχο της σημαντικής διεθνούς έκθεσης τουρισμού WTM του Λονδίνου, τον περασμένο Νοέμβριο, το έγκυρο βρετανικό περιοδικό είχε συμπεριλάβει τη Μήλο στους καλύτερους προορισμούς για επίσκεψη το 2024. Όπως είχε αναφέρει τότε, επρόκειτο για τον οριστικό οδηγό για το νέο έτος που προέκυψε από συνεργασία με τους συντάκτες του περιοδικού με επιλογές προορισμών από όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ