Ταξιδιωτικό περιοδικό της Νορβηγίας «ταξίδεψε» τους αναγνώστες του στην Αμοργό
Ανανεώθηκε:
Το έγκριτο νορβηγικό ταξιδιωτικό περιοδικό REIS, στο χειμερινό του τεύχος, επέλεξε να ξεναγήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες του, στις Κυκλάδες και ειδικά στην Αμοργό.
Το νησί του απέραντου γαλάζιου προβάλλεται στο εξώφυλλο της ψηφιακής έκδοσης με τίτλο «Αμοργός το κόσμημα των Κυκλάδων».
Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό το REIS ταξιδεύει τους αναγνώστες τους στην ιστορία, τις παραλίες, τις διαδρομές, την παράδοση και την γαστρονομία της Αμοργού προβάλλοντας της αυθεντική ομορφιά του νησιού και τη φιλόξενη ψυχή των κατοίκων του,
«Με το απόκρημνο ορεινό τοπίο, τα εξαιρετικά μονοπάτια πεζοπορίας, τις μυστικές παραλίες και την ανέγγιχτη διαχρονικότητα, η Αμοργός είναι το πιο συναρπαστικό από όλα τα ελληνικά νησιά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης τους πολυσέλιδου αφιερώματος.
Η αντιδήμαρχος τουριστικής προβολής Αμοργού, Πόπη Δεσποτίδη δήλωσε, ότι «στο πλαίσιο της στοχευμένης τουριστικής προβολής του Δήμου Αμοργού, ενισχύθηκε η παρουσία του νησιού, τόσο σε κάποιες υπάρχουσες αγορές όσο και σε κάποιες νέες, όπως τη σκανδιναβική. Στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου δίνεται έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση της τουριστικής περιόδου».
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 69χρονος που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ
19:38
Νέο μήνυμα Τραμπ για Κούβα: «Oι ΗΠΑ δεν θα ανεχθούν ένα κράτος παρία»
19:30
Ιράν: «Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ξεκινήσουν έναν νέο πόλεμο» δηλώνει ο Γκαλιμπάφ
19:23
Live η εκδήλωση του υπουργείου Μεταφορών για τις αστικές συγκοινωνίες παρουσία Μητσοτάκη
19:15