ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό το σπίτι στη Σκωτία μοιάζει με… διαστημόπλοιο!

Αυτό το σπίτι στη Σκωτία μοιάζει με… διαστημόπλοιο!

Εάν προγραμματίζετε το επόμενό σας ταξίδι και ο μόνος ιδανικός προορισμός για εσάς μοιάζει το διάστημα, προσανατολιστείτε προς… Σκωτία!

Διότι, εκεί θα μπορείτε να ζήσετε την απόλυτη διαστημική εμπειρία ενώ κάνετε κανονικά, διακοπές. Αρκεί να αντέχετε το κρύο και τη μοναχική ζωή στη μέση του πουθενά. Έστω και για λίγες μόνο ημέρες.

2

Τι κοινό έχει το «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος» του Stanley Kubrick, το «Highlands» και η Σκωτία; Ένα σπίτι στην Airbnb. Καθώς στη μαγευτική περιοχή Isle of Mull, βρίσκεται ένα μικρό σπίτι που μοιάζει με διαστημόπλοιο.

Το AirShip 002, βρίσκεται μέσα στη φύση και είναι τόσο μικρό και μόνο, που θα το αγαπήσετε από το πρώτο κιόλας βράδυ. Διαθέτει κουζίνα, μπάνιο, αλλά και φανταστική θέα σε βουνό και θάλασσα, λόγω της τεράστιας τζαμαρίας που διαθέτει.

3

Εάν, λοιπόν, από παιδιά θέλατε να γίνετε αστροναύτες και αγαπάτε την κουλτούρα της Σκωτίας, μπορείτε πολύ απλά με περίπου 170 ευρώ το βράδυ και τη βοήθεια της Airbnb, να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Τώρα δε, που το Φθινόπωρο έφτασε και ο Χειμώνας κοντοζυγώνει, μήπως ένα ταξίδι προς την Σκωτία είναι η ιδανική αποσύνδεση από την καθημερινότητά σας;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ