ΚΟΣΜΟΣ

Η καλύτερη δουλειά του κόσμου: Εταιρεία ζητά κάποιον να ταξιδεύει και να τρώει με μισθό 59.000 ευρώ!

Η καλύτερη δουλειά του κόσμου: Εταιρεία ζητά κάποιον να ταξιδεύει και να τρώει με μισθό 59.000 ευρώ!
pixabay

Εάν θέλεις να ταξιδεύεις, να δοκιμάζεις διάφορες –vegan- κουζίνες και να κερδίζεις χρήματα, υπάρχει μια αγγελία που μπορεί να σε ενδιαφέρει...

Βρετανική εταιρεία προσλαμβάνει ένα άτομο που θα έχει τα προνόμια να ταξιδεύει σε διάφορες χώρες του κόσμου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα συν μισθό περίπου 59.000€, με στόχο να ανακαλύπτει νέες γεύσεις.

Η εταιρεία Vibrant Vegan Co., που ειδικεύεται στην παρασκευή έτοιμων vegan γευμάτων τα οποία παραδίδονται κατεψυγμένα στο σπίτι αλλά διατηρούν τα θρεπτικά τους στοιχεία.

Τα πιάτα τους είναι εμπνευσμένα από τις κουζίνες όλου του κόσμου, με πολλά τοπικά υλικά και για αυτό ακριβώς το λόγο θέλουν να προσλάβουν κάποιον ο οποίος θα τους βρίσκει νέες προτάσεις από διάφορες χώρες του κόσμου.

Η εταιρεία αυτή λοιπόν αναζητάει «Υπεύθυνο Γεύσεων», ο οποίος θα πρέπει να πραγματοποιεί ταξίδια διάρκειας 4 μηνών σε χώρες όπως η Ινδία, η Κίνα, η Τουρκία, η Χιλή, το Μεξικό και η Ιαπωνία, με στόχο να εξερευνήσει, να ανακαλύψει και να δοκιμάσει φαγητά και υλικά τα οποία στη συνέχεια θα προστεθούν στον κατάλογό τους.

Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι vegan, ωστόσο θα πρέπει να είναι έμπειροι γευσιγνώστες, με τουλάχιστον 3ετή προϋπηρεσία στον τομέα των τροφίμων ή ως σεφ, για να μπορούν να εκτιμήσουν και να αξιολογήσουν τα εξωτικά υλικά και τις συνταγές που θα δοκιμάζουν.

https://www.instagram.com/p/Bvta-zZALKN

Επιπλέον, όποιος προσληφθεί θα πρέπει να εργάζεται έως 35 ώρες την εβδομάδα, ενώ εκτός από τον πολύ καλό μισθό, θα δικαιούται και 28 ημέρες άδεια ετησίως.

Όσο για τα έξοδο του: εισιτήρια, διαμονή και διατροφή, θα είναι όλα καλυμμένα από την εταιρεία.

Όσοι επιλεγούν θα περάσουν από συνέντευξη και θα γίνει πλήρης έλεγχος στο ιστορικό τους, ενώ θα εξεταστούν για να διαπιστωθεί εάν είναι αρκετά έμπειροι γευσιγνώστες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ