ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

O Τζεφ Μπέζος τίμησε την αρραβωνιαστικιά του με έναν πρωτότυπο τρόπο

O Τζεφ Μπέζος τίμησε την αρραβωνιαστικιά του με έναν πρωτότυπο τρόπο
Πρόσφατα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση ​​ότι ο Μπέζος και η Σάντσεζ είναι πλέον αρραβωνιασμένοι. Η επιβεβαίωση ήρθε καθώς το ζευγάρι έκανε διακοπές στη Νότια Γαλλία κι έκανε την εμφάνιση του σε πρεμιέρα στις Κάννες. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Ο Τζεφ Μπέζος τιμά τη νέα του αρραβωνιαστικιά Λόρεν Σάντσεζ με έναν τρόπο που μόνο ένας δισεκατομμυριούχος θα μπορούσε να κάνει - με το να βάλει ένα ομοίωμα της στο πολυτελές του γιοτ, το οποίο παρεμπιπτόντως κόστισε 500 εκατομμύρια δολάρια.

Το ξύλινο γλυπτό βρίσκεται στην πλώρη του Koru, ενός σκάφους 417 ποδιών που κατασκευάστηκε από την ολλανδική Oceanco και πιστεύεται ότι είναι το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό γιοτ στον κόσμο. Ενώ ο Μπέζος δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι η φιγούρα εμπνεύστηκε όντως από την Σάντσεζ, οι ομοιότητες είναι αναμφισβήτητες.

Το People, το οποίο δημοσίευσε μια καθαρή φωτογραφία του γυναικείου γλυπτού, αναφέρει ότι το μενταγιόν του κολιέ που φοράει η γυναίκα είναι ένα Koru—μια λέξη των Μαορί για τη θηλιά που συμβολίζει τα νέα ξεκινήματα.

Το σύμβολο είναι επίσης προφανώς αγαπητό στον Μπέζος, ο οποίος το ανέφερε σε μια παρουσίαση στο Instagram την Πρωτοχρονιά του 2023.

https://www.instagram.com/p/CYMawuhF-bM/

«Η νέα χρονιά είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε απολογισμό και να εστιάσετε στην προσωπική ανάπτυξη, την ανανέωση, την αναγέννηση και να προσέχετε την κάθε στιγμή της ζωής σας», έγραψε.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση ​​ότι ο Μπέζος και η Σάντσεζ είναι πλέον αρραβωνιασμένοι. Η επιβεβαίωση ήρθε καθώς το ζευγάρι έκανε διακοπές στη Νότια Γαλλία. Το Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στην πρεμιέρα της Apple Original Films, Killers of the Flower Moon στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ο φακός τους έπιασε επίσης στο Koru, όπου η Σάντσεζ φορούσε ένα γιγαντιαίο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που ένας ειδικός κοσμημάτων υπολόγισε σε 20 καράτια και «περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια».

Η Σάντσεζ, 53, πρώην παρουσιάστρια του Good Day LA και περιστασιακή πιλότος ελικοπτέρου, βραβευμένη με Emmy, άρχισε να βγαίνει με τον ιδρυτή της Amazon και της Blue Origin το καλοκαίρι του 2018.

Ο Μπέζος, 59 ετών, ανακοίνωσε αργότερα τον Ιανουάριο του 2019 ότι αυτός και η σύζυγός του Μακένζι χώρισαν μετά από 25 χρόνια γάμου, ενώ η Σάντσεζ οριστικοποίησε τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, τον προϊστάμενο του γραφείου ταλέντων Endeavor, Πάτρικ Γουάιτσελ, αργότερα εκείνο το έτος.

Πριν κάνει την μεγάλη ερώτηση στην Σάντσεζ, ο Μπέζος σημείωσε άλλη μια μεγάλη νίκη όταν το Koru κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ μεγέθους ιστιοπλοϊκού γιοτ. Το μέγα-σκάφος που έσπασε το ρεκόρ φέρεται να σχεδιάστηκε στο στυλ του Black Pearl, μήκους 350 ποδιών της Oceanco.

Εκτός από τη φιγούρα εμπνευσμένη από την Σάντσεζ, το Koru διαθέτει μαύρο κύτος, λευκή δόμηση, εξωτερικές γραμμές κλασικού στιλ που θυμίζουν τα ναυτικά σκάφη του 19ου αιώνα, μια μεγάλη πισίνα στο πίσω κατάστρωμα, ένα καθιστικό στο bowsprit και πολλές lounging περιοχές κατά μήκος των εξωτερικών καταστρωμάτων του, σημειώνει η Boat International.

Το Koru είναι τόσο γιγάντιο που η ιστορική γέφυρα Koningshaven της Ολλανδίας χρειάστηκε να αποσυναρμολογηθεί για να περάσει το πανύψηλο γιοτ στη θάλασσα τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Μπέζος και η Σάντσεζ εθεάθησαν αργότερα στο Koru καθώς έπλεαν γύρω από το εκπληκτικό ισπανικό νησί της Μαγιόρκα.

https://www.instagram.com/p/CsAmQ8FOJh-/

Ο Μπέζος λέει ότι θα συνεχίσει τις παγκοσμίου φήμης φιλανθρωπικές προσπάθειές του, πέρα από τις διακοπές.

Κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης με την Σάντσεζ τον περασμένο Νοέμβριο, ο Μπέζος είπε στο CNN ότι σκοπεύει να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του των 124 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εστιάζοντας κυρίως στην κλιματική αλλαγή και θα υποστηρίξει όσους μπορούν να βοηθήσουν στην επούλωση του εθνικού διχασμού για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

«Το δύσκολο είναι να βρεις πώς να το κάνεις σωστά», είπε για τη φιλανθρωπική του στρατηγική. «Δεν είναι κάτι απλό. Η κατασκευή της Amazon δεν ήταν εύκολη. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά, πολλοί έξυπνοι συμπαίκτες, σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι, και διαπιστώνω - και νομίζω ότι η Λόρεν συμφωνεί - ότι η φιλανθρωπία θέλει καλή διαχείριση».

Η Σάντσεζ πρόσθεσε ότι το πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζευγάρι είναι «πραγματικά υπέροχοι συμπαίκτες» στη ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ