ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Η κόντρα Τραμπ - Κίμελ και η... πολιτική διάσταση στα φετινά Όσκαρ

Η κόντρα Τραμπ - Κίμελ και η... πολιτική διάσταση στα φετινά Όσκαρ
Ντόναλντ Τραμπ και Τζίμι Κίμελ AP Photo

O Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια των φετινών Όσκαρ, αποκάλεσε «χειρότερο παρουσιαστή» αλλά και «μέτριο άνθρωπο» τον Τζίμι Κίμελ. Και φυσικά, ο παρουσιαστής δεν γινόταν να μην απαντήσει...

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της 96ης απονομής των βραβείων Όσκαρ, ο Τζίμι Κίμελ διάβασε επί σκηνής μέσω του κινητού του, την ανάρτηση που έκανε για τη βραδιά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, με προσβλητικά για τον ίδιο σχόλια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε μεταξύ άλλων τον Τζίμι Κίμελ «χειρότερο παρουσιαστή» αλλά και «μέτριο άνθρωπο», ενώ τόνισε πως πρέπει να τον... διώξουν.

«Διώξτε τον Κίμελ»

«Διώξτε τον Κίμελ και αντικαταστήστε τον ίσως με έναν, όχι πια δημοφιλή, αλλά φθηνό ‘ταλέντο’ του ABC, τον Γιώργο Σλοπανόπουλο. Θα τους έκανε όλους να φαίνονται επί σκηνής πιο μεγαλοπρεπείς, ισχυρούς και πιο σαγηνευτικούς», έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα Truth Social.

«Επίσης, ένα πολύ κακά πολιτικά ορθό σόου εδώ και χρόνια. Ασύνδετο, βαρετό και πολύ άδικο. Γιατί δεν δίνουν Όσκαρ σε αυτούς που το αξίζουν;», πρόσθεσε.

H... απάντηση του παρουσιαστή

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κόντρα δεν άρχησε να ξεσπάσει, με τον παρουσιαστή να δίνει μια αποστομωτική απάντηση. «Μπλα, μπλα, μπλα. Κάντε την Αμερική μεγάλη ξανά», είπε.

Αφού ρώτησε το κοινό αν μπορεί να μαντέψει ποιος πρώην πρόεδρος μόλις το δημοσίευσε αυτό, ο οικοδεσπότης της βραδιάς εξέφρασε με σαρκαστικά σχόλια την έκπληξή του που ο Τραμπ είχε μείνει ξύπνιος για να παρακολουθήσει την τελετή.

Τότε θέλοντας να δώσει την... απάντησή του, ο Κίμελ ανέφερε: «ευχαριστώ πρόεδρε Τραμπ. Ευχαριστώ που μας είδες, απορώ πως δεν είσαι ακόμη φυλακή», ανέφερε, με το κοινό να χειροκροτεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ