ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το ξενοδοχείο με τους περισσότερους followers στα κοινωνικά δίκτυα (vid)

Αυτό είναι το ξενοδοχείο με τους περισσότερους followers στα κοινωνικά δίκτυα (vid)
Instagram

Το πιο δημοφιλές ξενοδοχείο στον κόσμο είναι το Dubai’s Burj Al Arab. Το 18 ετών εμβληματικο ξενοδοχείο του Ντουμπάι έχει περισσότερους από 500.000 followers τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter.

 

Μέσα από τις 1007 φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι υπεύθυνοι των social media στο λογαριασμό του ξενοδοχείο στο Instagram, βλέπουμε την πολυτέλεια που υπάρχει στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, τα μπαρ και τα εστιατόριά του καθώς και τις τεράστιες σουίτες που διαθέτει.

Περισσότεροι από 544.000 είναι οι χρήστες του διαδικτύου που ακολουθούν την σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook. Σε αυτήν εκτός από φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και εντυπωσιακά βίντεο... με θέα την πόλη του Ντουμπάι.

Το διάσημο ξενοδοχείο εχει ύψος 321 μ. και κατατάσσεται ως το τέταρτο ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Είναι κατασκευασμένο πάνω σε ένα τεχνητό νησί 280 μέτρα ανοιχτά της παραλίας Τζουμέιρα και ενώνεται με την ξηρά μέσω τοξωτής γέφυρας.

https://www.instagram.com/p/p

https://www.instagram.com/p/p

Η κατασκευή διήρκεσε μόλις πέντε χρόνια και τα εγκαίνια έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο του 1999.

Παρά το μέγεθός του, Burj Al Arab, (ο Πύργος των Αράβων) διαθέτει μόνο 28 διώροφα επίπεδα, συνολικής χωρητικότητας 207 σουιτών. Η μικρότερη τέτοια σουίτα καταλαμβάνει έκταση 169 τ.μ., ενώ η μεγαλύτερη διαθέτει 780 τ.μ. Τα περισσότερα δωμάτια είναι διακοσμημένα έτσι ώστε να αντιπαραβάλλεται η δύση με την ανατολή, ενώ τα λουτρά διαθέτουν περίτεχνα μωσαϊκά.

Οι τιμές των δωματίων ποικίλουν, από τα 1.000 περίπου δολάρια (για τις μικρότερες σουίτες εκτός εποχής), έως τα 27.000, ανά διανυκτέρευση.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ