ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Στιγμές χαλάρωσης, τσίπουρο και μεζέδες για τους πολιτικούς αρχηγούς

Εκλογές 2019: Στιγμές χαλάρωσης, τσίπουρο και μεζέδες για τους πολιτικούς αρχηγούς
CNN Greece

Μερικές στιγμές χαλάρωσης περνούν σήμερα οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις προεκλογικές εμφανίσεις και τις περιοδείες τους και πλέον αναμένουν το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Χαλαρός ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το κυβερνητικό ρεπορτάζ και οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα τον ακολούθησαν στις περιοδείες του ανά την Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους σε ένα παραλιακό ταβερνάκι του Κερατσινίου, αστειεύτηκε με τους εκπροσώπους Τύπου και πήρε μια «ανάσα» πριν από τις αυριανές κάλπες.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, είπε πως το τελευταίο διάστημα το «κλίμα έχει αναποδογυρίσει».

Στην παρέα βρέθηκαν και υπουργοί, όπως οι κ.κ. Σκουρλέτης και Βίτσας, καθώς και παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Στ. Τζουμάκας και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στο Παγκράτι ο Μητσοτάκης

Με τη σειρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τους δημοσιογράφους στο Παγκράτι, στο Musique καφέ.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κάθισε με τους δημοσιογράφους και συζήτησε μαζί τους ενώ απάντησε σε όλα τους τα ερωτήματα.

Ήρεμος και αισιόδοξος, ο κ. Μητσοτάκης είπε στους δημοσιογράφους πως τώρα έχει έρθει η ώρα να μιλήσει ο λαός.

Στην Καισαριανή η Γεννηματά

Μετά από μια εντατική προεκλογική εκστρατεία που κορυφώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, πέρασε το μεσημέρι της παραμονής των ευρωεκλογών στη Καισαριανή μαζί με ηγετικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ, στενούς συνεργάτες, υποψήφιους ευρωβουλευτές και δημοσιογράφους σε γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής.

Η κ. Γεννηματά είχε χαλαρή συζήτηση για την αυριανή κρίσιμη εκλογική διαδικασία στη κάλπη των ευρωεκλογών αλλά και των εκλογών εκφράζοντας την αισιοδοξία της για την επιτυχία του ΚΙΝΑΛ.

Εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα θα το ενισχύσει για να δώσει τη μάχη των εθνικών εκλογών απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ πιο αποφασιστικά και με καλύτερη δυναμική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ