ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τρία «θαύματα» του κόσμου που αξίζει να δείτε από κοντά

Τρία «θαύματα» του κόσμου που αξίζει να δείτε από κοντά

Αυτός ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα. Θαύματα που έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος, θαύματα που έχουν δημιουργηθεί πολύ πριν από αυτόν. Τα ταξίδια είναι ένας από τους τρόπους που μπορείτε όχι μόνο να απολαύσετε αυτά τα θαύματα, αλλά και να αισθανθείτε ό,τι τα συνοδεύει

Για αυτό, λοιπόν, και παρακάτω, συγκεντρώσαμε τρία από τα μικρά «θαύματα» αυτού του κόσμου, ώστε να καταφέρετε όλα όσα ονειρεύεστε.

Ξεκινώντας από ένα ταξίδι που θα σας αλλάξει τη ζωή.

Great Barrier Reef (Queensland, Αυστραλία)

2

Μπορεί η Αυστραλία να βρίσκεται λίγο μακριά από τη χώρα μας, όμως το «The Great Barrier Reef» είναι ένας πολύ καλός λόγος να την επισκεφτείτε. Βρίσκεται στην περιοχή του Queensland κι έχει ακτίνα 135.000 τετραγωνικών μιλιών.

Αυτό σημαίνει πως είναι σαν την Αγγλία, την Ολλανδία και την Ελβετία μαζί. Κοιτάζοντας πίσω την ιστορία, το «The Great Barrier Reef», έχει επιβιώσει για 18 εκατομμύρια χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σημείο φιλοξενεί περισσότερα από 1.500 είδη ψαριών, 30 διαφορετικές φάλαινες και δελφίνια αλλά και 100 τύπους καρχαρία.

Kilauea Volcano (Hawai'i Island, Χαβάη)

3

Το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη μοιάζει να είναι το πιο ενεργό ηφαίστειο στη Γη. Βρίσκεται στο Μεγάλο Νησί της Χαβάη από το 1983, αλλά φέτος έκανε τη μεγαλύτερη έκρηξή του. Σύμφωνα με τη μυθολογία, το Kilauea ήταν το σπίτι της Pele, της Θεάς της καταστροφής των ηφαιστείων. Αξίζει να σημειωθεί πως, περίπου 80% της επιφάνειας της Γης έχει δημιουργηθεί λόγω των αερίων και των εκρήξεων των ηφαιστείων.

Torres Del Paine (Παταγονία, Χιλή)

Ένα ακόμη φαντασμαγορικό ταξίδι, είναι το ταξίδι στη Χιλή. Στην Παταγονία πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται το Torres Del Paine, το οποίο θα σας… κόψει την ανάσα. Αυτό το μικρό «θαύμα» της Γης έχει ύψος 6.000 πόδια από τη στέπα της Παταγονίας και τρεις πύργους από γρανίτη. Αξίζει να το επισκεφτείτε καθώς θα είναι ένα μοναδικό ταξίδι ζωής όπου θα γίνετε πραγματικά «ένα» με τη Φύση.

4 copy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ