ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Οι πέντε κανόνες του solo traveling

Οι πέντε κανόνες του solo traveling

Το solo traveling είναι η τάση που μοιάζει να έχει κυριαρχήσει στη γενιά των Millennials τα τελευταία χρόνια. Όμως, τα ταξίδια πρέπει πάντα να διέπονται από κάποιους κανόνες. Ιδιαίτερα τα ταξίδια που προγραμματίζετε να κάνετε μόνοι σας. 

Για αυτό τον λόγο και παρακάτω θα βρείτε τους πέντε «χρυσούς» κανόνες του solo traveling.

#1 Μπορείτε να είστε όποιος επιθυμείτε

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή σας που θα έχετε την ευκαιρία να είστε πραγματικά όποιος θέλετε. Αρπάξτε την και γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Χαθείτε στα στενά της πόλης, πηγαίνετε σε κάποιο μπαρ και μιλώντας σε οποιονδήποτε άγνωστο, παρουσιάστε τον εαυτό σας όπως εσείς επιθυμείτε. Τώρα μπορείτε να είστε όποιος θέλετε και αυτό είναι ο πρώτος κανόνας του solo traveling.

#2 Μιλήστε άφοβα στους ξένους

Αφού ήδη γνωρίζετε πως τα καλύτερα parties είναι εκείνα που είστε ανοιχτοί στο να γνωρίζετε νέους ανθρώπους, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα ταξίδια. Ρωτήστε κάποιον που θα βρεθεί στον δρόμο σας τι έχει κανονίσει για αργότερα και δείτε πού θα σας βγάλει. Σίγουρα θα είναι καλύτερο από το να δειπνήσετε μόνοι σας.

#3 Χαθείτε στην πόλη

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε μια πόλη είναι να ξεχάσετε τον οδηγό σπίτι και να χαθείτε σε αυτήν. Ρωτήστε τριγύρω για τον προορισμό σας, αλλά και για το καλύτερο εστιατόριο εκεί κοντά. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας αλλά και τους ντόπιους και ζήστε τουλάχιστον μια μέρα χωρίς κανένα πρόγραμμα.

#4 Σηκώστε το βλέμμα από το κινητό

Εάν δεν έχετε παρέα, αυτόματα το βλέμμα σας κοιτάει το πάτωμα ή το κινητό σας. Βάλτε το στην τσάντα και κοιτάξτε τους γύρω σας. Παρατηρείστε το τοπίο, τα μαγαζιά και κάθε λεπτομέρεια της πόλης. Το μυστικό είναι να δώσετε ολόκληρη την προσοχή σας, στον προορισμό που έχετε επιλέξει.

#5 Απολαύστε το!

Αυτό το ταξίδι είναι ένα μικρό δώρο που κάνατε στον εαυτό σας για τους δικούς σας προσωπικούς λόγους. Δεν υπάρχει χώρος για δεύτερες σκέψεις, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το ζήσετε όπως ακριβώς εσείς θέλετε. Στηρίξτε αυτή σας την κίνηση, διότι όλα μπορούν να συμβούν. Σημασία έχει να απολαύσετε την κάθε στιγμή που είστε με τον εαυτό σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ