ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Γιατί το ξενοδοχείο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι το χειρότερο στον κόσμο

Γιατί το ξενοδοχείο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι το χειρότερο στον κόσμο
City of dreams Manila/ Facebook

Τον Μάϊο του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εγκαινίασε το πρώτο "Nobu" Hotel της Ασίας στη Μανίλα των Φιλιππίνων. 321 δωμάτια, καζίνο και το κέντρο διασκέδασης “City Of Dreams” θέλησαν να αποπλανήσουν πολλούς ταξιδιώτες με τον ηθοποιό να είναι ένας από τους πλέον περιώνυμους συνέταιρους της πολυτελούς αλυσίδας ξενοδοχείων Nobu καθώς ο βετεράνος ηθοποιός ασχολείται με τις επενδύσεις στον τομέα της μαζικής εστίασης και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Μια επιπλέον επένδυση του μετά το επίσης δικό του “Greenwich Hotel” των 88 δωματίων της Νέας Υόρκης ο Ντε Νίρο έχει αποδειχθεί ένας έξυπνος επιχειρηματίας της καλής ζωής έχοντας στο portfolio των επενδύσεων του και τα εστιατόρια Tribeca Grill και Locanda Verde.

Ωστόσο σύμφωνα με την ταξιδιωτική εταιρία αξιολόγησης τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσιών Luxury Travel Intelligence που κρίνει την ποιότητα της leisure βιομηχανίας “το Nobu Hotel Manila ήταν μια σκέτη απογοήτευση”.

Aυτό δήλωσε συν-ιδρυτής της LTI Μάικλ Κρόμπτον πικραίνοντας τους Ρόμπερντ Ντε Νίρο και τον συνέταιρο του και πολυβραβευμένο σεφ Ματσουχίτσα Νόμπου. “Ένα πολυτελές ξενοδοχείο, όπως το Nobu Manila, δεν μπορεί να διαθέτει 321 δωμάτια. Τα καταλύματα είναι εντυπωσιακά, ωστόσο δεν είναι η διαχείριση τους είναι πολύ κακή” πρόσθεσε. Αυτή είναι η λίστα με τα καλύτερα και τα χειρότερα καταλύματα του κόσμου για όσους αξιολογούν τις λίστες του Luxury Travel Intelligence πιο σημαντικές από άλλες.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία της χρονιάς

1. Mandarin Oriental, Marrakech
2. Sant Francesc, Palma Mallorca
3. Aman, Tokyo
4. Villa Rene Lalique, Alsace
5. Reverie Saigon, Ho Chi Minh City
6. Temple House, Chengdu
7. Sujan Rajmahal Palace, Jaipur
8. La Fiermontina, Puglia
9. Six Senses, Douro Valley
10. Gansevoort, Dominican Republic

Τα χειρότερα ξενοδοχεία της χρονιάς

1. Nobu, Manilla
2. Shangri-La’s Le Touessrok, Mauritius
3. St Regis, Mumbai
4. Zaya Nurai, Abu Dhabi
5. Edition, Miami Beach
6. Lanesborough, London

Η πλήρης κατάταξη όπως της δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα Blouinartinfo εδώ

Διαβάστε και αυτά

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι πρόσφυγας

Ό,τι χειρότερο. Αυτά είναι τα αεροδρόμια που κάθε τουρίστας πρέπει να αποφύγει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ