ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ό,τι χειρότερο. Αυτά είναι τα αεροδρόμια που κάθε τουρίστας πρέπει να αποφύγει

Ό,τι χειρότερο. Αυτά είναι τα αεροδρόμια που κάθε τουρίστας πρέπει να αποφύγει
Ιnstagram

Η ετήσια κατάταξη των αεροδρομίων που έκανε η ιστοσελίδα Sleepinginairports.net με βάση την έρευνα που κάνει ανάμεσα σε περισσότερους από 10.000 τουρίστες δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική για την Ελλάδα.

Τέσσερα αεροδρόμια ελληνικών νησιών (Σαντορίνης, Ρόδου, Ηρακλείου και Κέρκυρας) φιγουράρουν στη λίστα με τα δέκα χειρότερα της Ευρώπης αν και το “Eλευθέριος Βενιζέλος” εξακολουθεί να απολαμβάνει μνείες ψηφίστηκε ως το έβδομο καλύτερο της Ευρώπης.

Αυτή είναι η λίστα με τα χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης

1. Αεροδρόμιο Beauvais-Tille, Γαλλία (BVA)

2. Αεροδρόμιο Σαντορίνης, Ελλάδα (JTR). "Μας άφησαν στην αναμονή για άπειρο χρόνο, χωρίς κλιματισμό. Η θερμοκρασία μας έψησε".

3. Αεροδρόμιο Ρόδου, Ελλάδα (RHO). "Οι τουαλέτες δεν είχαν χαρτί ή σαπούνι για να πλύνουμε τα χέρια μας, ούτε πετσέτες".

4. Αεροδρόμιο Κρήτης, Ηράκλειο, Ελλάδα (HER). "Είναι το χειρότερο αεροδρόμιο που έχω πάει ποτέ. Το προσωπικό δεν ήταν πρόθυμο να μας βοηθήσει και είχαν ένα γελοίο σύστημα με μόνο ένα μηχάνημα με ακτίνες να λειτουργεί".

5. Αεροδρόμιο Schönefeld, Γερμανία, (SXF)

6. Αεροδρόμιο Κέρκυρας, Ελλάδα (CFU). "Όσοι είναι στην φυλακή έχουν καλύτερο φαγητό, ψυχαγωγία και άνεση σε σχέση με αυτό το αεροδρόμιο που δεν τηρεί τους κανόνες υγιεινής".

7. Αεροδρόμιο Ciampino, Ιταλία (CIA)

8. Αεροδρόμιο Charleroi, Βέλγιο (CRL)

9. Αεροδρόμιο Bergamo Orio al Serio, (BGY)

10. Αεροδρόμιο Luton, Αγγλία (LTN)

Περιηγήσου στη gallery για την αντίστροφη μέτρηση των χειρότερων αεροδρομίων στον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ