ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Στο Μπαλί ζεις σαν άλλος... βασιλιάς!

Στο Μπαλί ζεις σαν άλλος... βασιλιάς!

Μόλις προσγειωθείς στο Μπαλί, μία θετική αύρα και ενέργεια θα πλημμυρίσει όλο σου το είναι. Εδώ όλα είναι μαγικά, ονειρεμένα, βαλμένα λες από το Θεό. Σε μία «άτακτη» τάξη, μέσα σε μία ζούγκλα, η φύση έχει στήσει το μεγαλύτερο πάρτι που θα μπορούσε κανείς να αναπαραστήσει σε έναν καμβά με πράσινο, κίτρινο και κόκκινο χρώμα.

Η φιλοξενία και η διαμονή στο Μπαλί είναι πραγματικά η μεγαλύτερη απόλαυση από τη στιγμή της άφιξής του στο νησί. Κι αυτό γιατί εδώ θα ζήσεις σαν άλλος βασιλιάς. Πλουσιοπάροχα, με ανέσεις και κομφόρ που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν τόλμησες ποτέ να περιγράψεις.

Αν το όνειρο για ένα μακρινό ταξίδι σε έναν εξωτικό προορισμό φαντάζει μακρινό, τώρα η Exotic Tours μπορεί να το κάνει πραγματικότητα, προσαρμόζοντας την ταξιδιωτική εμπειρία sur mesure στις ανάγκες και την κουλτούρα του κάθε ταξιδιώτη. Με τον κατάλληλο insider οδηγό Δημήτρη Πυρετζίδη θα βρεις πού θα μείνεις, πού θα φας, πώς θα διασκεδάσεις και θα γυρίσεις πλούσιος. Από «χρυσές» εμπειρίες.

Στο «Νησί των Θεών» έχει 365 ημέρες καλοκαίρι και εκεί ξεκινά η χαλάρωση. Τα ξενοδοχεία της ALILA Group, του αποκλειστικού συνεργάτη της Exotic Tours, είναι η προσιτή πολυτέλεια για όλους όσοι αναζητούν premium λύσεις.

Το Alila Seminyak είναι ό,τι πιο υπέροχο έχεις επισκεφθεί ποτέ σε ξενοδοχειακή μονάδα. Με μία λέξη: Κορυφαίο. Συγκεκριμένα, είναι ένα πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων που βρίσκεται μπροστά στην παραλία Seminyak. Τα κομψά δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν εκλεπτυσμένη διακόσμηση, ενώ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείς να γευτείς εξαιρετικές επιλογές της ασιατικής κουζίνας.

Πολυτέλεια, φινέτσα, τέχνη και αισθητική

shutterstock 262978775

Το ταξίδι στον επίγειο παράδεισο περιλαμβάνει χρώματα, λάμψη, καλή διάθεση και απίστευτα φιλοσοφημένους απλούς ανθρώπους. Οι Μπαλινέζοι ζουν σε μια μόνιμη κατάσταση ευδαιμονίας και χαλαρότητας, με έμφυτη μεγαλοπρέπεια και τρόπους, λατρεύοντας κάθε μέρα τους θεούς τους με τελετές, με προσφορές και δεήσεις.

Για αυτό και όταν σε υποδέχονται στο Alila Villas Uluwatu γεύεσαι αυτή τη φιλοξενία με τον πιο ζεστό τρόπο... Αυτό το μέρος είναι για τους λάτρεις της πολυτέλειας, της φινέτσας, της τέχνης, του σικ τρόπου ζωής. Και αυτό διότι πρόκειται για ένα μοναδικό Boutique hotel, με μια γκαλερί με σύγχρονα έργα τέχνης της Ινδονησίας και μια βιβλιοθήκη για ήσυχη ανάγνωση. Προσφέρει βίλες απίστευτης αισθητικής με προσωπική πισίνα, 24ωρο γυμναστήριο με στούντιο γιόγκα και πιλάτες και ένα εξαιρετικό σπα που θα σου προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση. Οι μοντέρνες βίλες έχουν μπαλινέζικο στυλ και ένα υπερυψωμένο υπαίθριο κιόσκι με θέα τον ωκεανό. Στο εστιατόριο The Warung θα γευτείς μπαλινέζικες και ινδονησιακές σπεσιαλιτέ, ενώ στο CIRE θα γευτείς δυτική κουζίνα στα 70μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το best of: Η εξωτερική πισίνα 50 μέτρων με θέα στον Ινδικό Ωκεανό. Όχι, αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το κάνεις καν εικόνα.

Το Μπαλί το επισκέπτεσαι είτε για ζεν χαλάρωση, είτε για τα extreme sports, είτε για αγορές. Όμως αυτό που πραγματικά είναι το point of view είναι η φύση και τα μαγευτικά τοπία του: Μεγάλες παραλίες με χρυσαφένια άμμο, τροπικά δάση, καταπράσινοι ορίζοντες, ορυζώνες που σκαρφαλώνουν σε πλαγιές, ηφαίστεια που χάνονται στα σύννεφα... Όλα είναι εδώ και σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις!

Ayung σημαίνει όμορφος στην Μπαλινέζικη διάλεκτο. Το Alila Ubud είναι ένα πολυτελές καταφύγιο, χτισμένο σε μια πλαγιά κατά μήκος της όχθης του ποταμού Ayung και απέχει μόλις 5χλμ. από το δημοφιλές Ubud, την «καρδιά της πόλης». Η θέα στη ζούγκλα κάθε πρωί που θα ανοίγεις τα μάτια σου, είναι μία εμπειρία που σίγουρα όταν επιστρέψεις δεν θα μπορείς να τη διηγηθείς! Το Μπαλί είναι ο παράδεισος του spa και του μασάζ, που εδώ θα απολαύσεις μοναδικά, χωρίς τύψεις για τη χαλάρωση που θα νιώσεις από το κεφάλι μέχρι το μικρό σου δαχτυλάκι...

Χορός, γκολφ και κολύμπι σε έναν επίγειο παράδεισο

shutterstock 238151896

Για όσους ζητούν κάτι πιο οικονομικό, χωρίς ωστόσο «εκπτώσεις» στη θέα και τις ανέσεις, το Pan Pacific είναι ό,τι ζητάς. Το Pan Pacific Bali βρίσκεται στην κορυφή της καλντέρας και προσφέρει θέα στον Ινδικό Ωκεανό και στο Tanah Lot. Μπορείς να φιλοξενηθείς στα πολυτελή δωμάτια και να κολυμπήσεις στις 5 εξωτερικές πισίνες. Οι λάτρεις της περιπέτειας εδώ βρίσκουν τον επίγειο παράδεισο, σε μια έκταση 1.030 στρεμμάτων. Εδώ μπορείς να απολαύσεις ένα απίστευτα χαλαρωτικό μασάζ στο σπα ή να ασκηθείς στο βραβευμένο γήπεδο γκολφ 18 οπών. Σε ένα ήσυχο, καταπράσινο και φυσικό περιβάλλον, το ξενοδοχείο προσφέρει μαθήματα μπαλινέζικου χορού και να νιώσεις σαν... Μπαλινέζος!

Πάνω και πέραν της πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση

Εάν θέλεις να ζεις στο ρυθμό της πόλης, αλλά μακριά από τα φώτα της, το Pita Maha είναι η ιδανική επιλογή. Πρόκειται για ένα υπέροχο θέρετρο σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μπαλί, σύμφωνα με το TripAdvisor. Με θέα στο καταπράσινο τοπίο στο Ubud, εδώ βιώνεις πάνω και πέραν της πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση.

Ξαπλώστε σε άνετα στρώματα σε κρεβάτια με ουρανούς και απολαύστε ένα ρομαντικό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια και ροδοπέταλα. Κολυμπήστε σε μία μεγάλη πισίνα υπερχείλισης ή στην ιδιωτική πισίνα έξω από το δωμάτιο και πιείτε παραδοσιακά ροφήματα μέσα στην καταπράσινη βλάστηση.

Με την Exotic Tours να οργανώνει αυτή την εμπειρία, πραγματικά εκτιμάς τι σημαίνει ταξιδιωτικό γραφείο... Σε συνεργασία με όλες τις αεροπορικές εταιρίες, τα καλύτερα hotel και resorts σε ολόκληρο τον κόσμο, σε αποκλειστική σχεδόν συνεργασία, ένα ευρύ δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων αλλά και επιτόπια έρευνα, στην Exotic Tours έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν μοναδικές ταξιδιωτικές επιλογές πάντα στις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με την Exotic Tours και ενημερώσου για όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις! Βαλαωρίτου 9B, Κολωνάκι, Τ. 210 3640 500. E-mail: info@exotictours.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ