ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η Σύρος προβάλλεται σε διεθνή μέσα ενημέρωσης

Η Σύρος προβάλλεται σε διεθνή μέσα ενημέρωσης
Unsplash

Σε δημοσιογράφους και bloggers από το εξωτερικό αναμένεται να προβληφθεί ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης. 

Η «αρχόντισσα των Κυκλάδων» πρόκειται να γίνει θέμα για τον γαμήλιο τουρισμό και τις δυνατότητες που προσφέρει στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες να δουλέψουν εξ αποστάσεως. Οι δύο αυτοί τομείς συνεισφέρουν τόσο σε επίπεδο επέκτασης της τουριστικής περιόδου όσο και της αύξησης των εσόδων του νησιού.

Βρετανοί, Αμερικανοί και Ισραηλινοί δημοσιογράφοι επελέγησαν με κριτήρια την προσβασιμότητα της Σύρου μέσω κυρίως του αεροδρομίου της Μυκόνου που είναι πλησιέστερο, αλλά και με βάση την ανταπόκριση του κοινού στο οποίο απευθύνονται και τα ειδικά ενδιαφέροντά τους.

Η διαδικασία προέβλεπε αρχικά την αποστολή της πρόσκλησης με συνοδευτικό πληροφοριακό έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό , σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στο στρατηγικό πλάνο της εταιρίας Toposophy, ώστε πριν τη συνάντηση να υπάρχει πλήρης ενημέρωση του προσκεκλημένου συνομιλητή.

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν δέκα συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Παναγιώτη Κουταβά με συμμετοχή του επικεφαλής της εταιρίας συμβούλων του Δήμου Νότη Μαρτάκη.

Παράλληλα, ο αντιδήρχος απηύθυνε πρόσκληση επίσκεψης στους δημοσιογράφους και bloggers, προκειμένου να μεταβούν στη Σύρο και να εξερευνήσουν οι ίδιοι και οι ίδιες το νησί.

Τα ταξίδια αυτά αναμένεται να πραγματοποιηθούν έως τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ ήδη αρχίζει ο νέος κύκλος επαφών στους οποίους θα συμπεριληφθούν και ταξιδιωτικοί πράκτορες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ