ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Στις 4 Δεκεμβρίου το τρίτο Athens Santa Run

Στις 4 Δεκεμβρίου το τρίτο Athens Santa Run
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ (φωτογραφία αρχείου από τη διοργάνωση του 2015)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Αϊ Βασίληδες ξεχύνονται στους δρόμους της Αθήνας.

Το Santa Run, το μεγάλο χριστουγεννιάτικο event που ενώνει τους κατοίκους της Αθήνας και διοργανώνεται ταυτόχρονα σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 3ο Athens Santa Run, σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου).

Ο αγώνας των Αϊ Βασίληδων δεν θα χρονομετρείται, άλλωστε στην ίδια διαδρομή θα συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι. Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) κ. Χρήστος Τεντόμας, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που γα ακόμη μια χρονιά μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε το παρόν και να συμβάλουμε στο πιο χριστουγεννιάτικο event της Αθήνας στηρίζοντας παράλληλα φορείς κοινωνικού χαρακτήρα. Σαν Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είμαστε πάντοτε στο πλευρό καινοτόμων πρωτοβουλιών που προωθούν τους σκοπούς και την αποστολή μας».

Για περισσότερες πληροφορίες: 210- 6196791, 210 9690096, 210 3259400.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ