TECH

NBG Business Seeds: Οι νικητές του 13ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας στο podcast του CNN

Δημήτρης Μαλλάς Δημήτρης Μαλλάς - CNN Greece

BUSINESS STORIES • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

NBG Business Seeds: Οι νικητές του 13ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας στο podcast του CNN Greece

00.00/17:39

Το CNN Greece παρουσιάζει τα business stories, ένα podcast όπου συζητάμε με Έλληνες επιχειρηματίες το δρόμο προς την επιτυχία. Συζητάμε για τις προκλήσεις, αλλά και τις δυσκολίες. Για τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες. Και αναζητούμε τις ιστορίες που έκαναν τη διαφορά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Google Apple

BUSINESS STORIES • ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας έχει παρουσιάσει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια και σε αυτή την εξέλιξη ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει τη σημασία που έχει ο Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Γενικότερα, ο εν λόγω Διαγωνισμός έχει αναδείξει πολλές εταιρείες που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο ευρύτερο οικοσύστημα της καινοτομίας στην Ελλάδα. Και σε αυτό το επεισόδιο του Business Stories ο Δημήτρης Μαλλάς συνομιλεί με τρεις εκ των νικητριών ομάδων στον 13ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Εκπρόσωποι από τις ομάδες Blink, Tukana και Megaventory μιλούν για την ιδέα τους, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν αλλά και τα επόμενα πλάνα τους, όπως, φυσικά, και για το πώς η διάκριση που πέτυχαν στον Διαγωνισμό τους έχει βοηθήσει στα επιχειρηματικά σχέδιά τους.

Η επόμενη διοργάνωση του Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας έχει ήδη ξεκινήσει. Και αν λοιπόν ασχολείστε με το χώρο της καινοτομίας και έχετε κάποια ιδέα που θεωρείτε ενδιαφέρουσα, επισκεφθείτε το nbg.gr/competition και μάθετε περισσότερα για τον 14o Διαγωνισμό που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει στις 4 Οκτωβρίου στις 3 το μεσημέρι.