Αυτοκίνητα χωρίς τιμόνι και φακούς επαφής με... ίντερνετ «προβλέπει» διάσημος φυσικός
Ένας από τους διασημότερους φυσικούς στον κόσμο, ο Μίτσιο Κάκου, υποστηρίζει πως λίγοι μπορούν να φανταστούν την άνεση στη διαβίωση και τα θαύματα που θα φέρει το μέλλον στους ανύποπτους σημερινούς πολίτες.
Μιλώντας κατά τη σημερινή έναρξη του Παγκόσμιου Συνεδρίου για τη Διακυβέρνηση στο Ντουμπάι, ο Μίκιο Κάκου είπε πως η επιστήμη θα κυριαρχήσει με ένα τέταρτο κύμα ανακαλύψεων στο μοριακό επίπεδο σε συνδυασμό με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία.
«Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα είναι τόσο φθηνοί που θα κοστίζουν μια δεκάρα», δήλωσε ο Μίκιο Κάκου απευθυνόμενος στους συνέδρους. «Θα είναι διαθέσιμοι παντού και οπουδήποτε».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η τεχνολογία θα μας φέρει φακούς επαφής που θα συνδέονται με το Ίντερνετ, αυτοκίνητα χωρίς τιμόνι, ψηφιακή ταπετσαρία που θα απαντά σε ερωτήσεις και ιατρικές συσκευές MRI σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου.
SPONSORED
Προειδοποίηση Μεντβέντεφ: «Ενδεχόμενη σύγκρουση θα φέρει το τέλος του ευρωπαϊκού πολιτισμού»
13:33
Ανάστατοι οι κάτοικοι στα Κανάρια για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Ξύπνησαν μνήμες κορονοϊού
13:28
Λίβανος: Οργή για φωτογραφία Ισραηλινού στρατιώτη που βάζει τσιγάρο σε άγαλμα της Παναγίας (pics&vids)
13:28
Greek Mafia: Στα δικαστηρια οι τρεις για τη δολοφονια του Γιώργου Μουσχούρη
13:16