TECH

HONOR 8A: Όταν premium design και επιδόσεις κοστίζουν μόλις 179 ευρώ!

HONOR 8A: Όταν premium design και επιδόσεις κοστίζουν μόλις 179 ευρώ!

Δεν είναι πολλά τα αξιόπιστα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα που να συνδυάζουν τις επιδόσεις ενός πανίσχυρου επεξεργαστή με την πολυτέλεια μίας μεγάλης οθόνης υψηλής ευκρίνειας σε μία προηγμένη κομψή συσκευή που να μην ξεπερνάει σε κόστος τα… 200 ευρώ.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα smartphone, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να απολαύσει όλες τις mobile τεχνολογίες αιχμής, συγκεντρωμένες σε μία πανέμορφη νεανική android συσκευή υψηλών προδιαγραφών, χωρίς μάλιστα να τον «αναγκάζει» να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη! Πρόκειται για το νέο «HONOR 8A», το οποίο δίνει «υπεραξία» σε κάθε ένα από τα 179 ευρώ που θα διαθέσει ο χρήστης για να το αποκτήσει και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα premium μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Κάθε ευρώ μετράει

Σε όλους αρέσει η πολυτέλεια και οι επιδόσεις, αλλά όταν έρχεται η ώρα της αγοράς ενός νέου κινητού τηλεφώνου, κάθε ευρώ μετράει. Μπορεί τη δημοσιότητα να κλέβουν οι «ναυαρχίδες» των 800+ ευρώ, αλλά η πλειονότητα των χρηστών θα προτιμούσε να μη διαθέσει περισσότερα από 200 για μία συσκευή. Τη λύση σε αυτό το «πρόβλημα» δίνει το οικονομικό «HONOR 8A», το οποίο ξεχωρίζει για τον ταχύτατο, υψηλής συχνότητας, οχταπύρηνο επεξεργαστή, τη μεγάλη Full HD οθόνη, τις κορυφαίες κάμερες και τα ηχεία που απογειώνουν τον ήχο.

honor2

Έτσι ο χρήσης θα μπορεί να απολαμβάνει τις αγαπημένες ταινίες και σειρές μέσα από μία 6.1 ιντσών dewdrop notch οθόνη, η οποία αξιοποιεί το μεγαλύτερο τμήμα της επιφάνειας της πρόσοψης του κινητού, ενώ την ίδια στιγμή η πιστοποιημένη τεχνολογία eye comfort, μειώνει τις εκπομπές μπλε φωτός, προστατεύοντας τα μάτια από την ακτινοβολία σε περιόδους μεγάλης χρήσης.

«Designάτο» και χαμηλού budget

Ο minimal κομψός σχεδιασμός του «HONOR 8A», εκτός του ότι του δίνει το παρατσούκλι του πιο «designάτου» κινητού τηλεφώνου χαμηλού budget, δεν του στερεί τίποτα και από άποψη τεχνολογικών χαρακτηριστικών, καθώς στη γωνία των 3.2mm στην κορυφή της οθόνης, η εμπρόσθια κάμερα, ο αισθητήρας φωτός, ο αισθητήρας εγγύτητας και ο αποδέκτης είναι καλά ενσωματωμένοι. Επιπλέον, ο σχεδιασμός dewdrop notch μειώνει την επιφάνεια κατά 71.1% σε σχέση με άλλα παραδοσιακά notches, ενώ η αναγνώριση προσώπου υποστηρίζεται με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια ακόμα και στο σκοτάδι.

honor3

Την ίδια ώρα οι λάτρεις των games θα απολαμβάνουν με τις… ώρες τα αγαπημένα τους παιχνίδια χωρίς διακοπή, χάρη στον υψηλής συχνότητας οχταπύρηνο επεξεργαστή MT6765 των 2.3GHz, ο οποίος μαζί με την ενσωματωμένη μπαταρία 3,020mAh παρέχει την κορυφαία απόδοση εξοικονόμησης ενέργειας. Παράλληλα, το «ευφυές» λειτουργικό σύστημα «EMUI 9.0» των HONOR 8A, βασίζεται στο πρόσφατο Android 9 και έχει ενισχυθεί από ειδικούς αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης που εξασφαλίσουν σωστή λειτουργία ακόμα και μετά από μεγάλες περιόδους χρήσης.

Μοναδικός ήχος

Τη μοναδική εμπειρία χρήσης που προσφέρει το «HONOR 8A» συμπληρώνουν και τα ευρέως αναγνωρισμένα ηχεία υψηλής έντασης των προκατόχων του, τα οποία αναβαθμίστηκαν και βελτίωσαν τον ήχο που αναπαραγάγουν κατά 30% σε σχέση με εκείνα της προηγούμενης γενιάς. Μάλιστα, όσοι έχουν ως αγαπημένη συνήθεια να ακούν ραδιόφωνο, ενώ κινούνται στην πόλη, το smartphone είναι εξοπλισμένο με FM radio, χωρίς να απαιτείται σύνδεση με καλώδιο ή χρήση δεδομένων! Και επειδή όλοι κρύβουν έναν φωτογράφο μέσα τους, η πίσω κάμερα των 13MP με f/1.8 aperture επιτρέπει να εισχωρεί περισσότερο φως για καλύτερες νυχτερινές λήψεις, ενώ η εμπρόσθια των 8MP παρέχει έξυπνη «ομορφοποιήση» για selfies, έτσι ώστε να βγαίνουν εξαιρετικές και πιο ανεπιτήδευτες!

honor4

Tο «HONOR 8A» λύνει τα χέρια και όλων εκείνων των χρηστών που διαθέτουν δύο τηλεφωνικούς αριθμούς για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, καθώς υποστηρίζει την ταυτόχρονη λειτουργία δύο καρτών SIM, αλλά και την ενσωμάτωση εξωτερικής μνήμης χωρητικότητας microSD μέχρι 512GB, που χωράει εύκολα 10.000 τραγούδια χωρίς να χάνει σε ποιότητα.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνοδεύονται από έναν άκρως νεανικό κομψό σχεδιασμό διπλής υφής με λείες επιφάνειες και εξαιρετικά χρώματα που μετατρέπουν το «HONOR 8A» από budget κινητό σε… έργο τέχνης υψηλής αισθητικής. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος από ένα premium smartphone που κοστίζει μόλις 179 ευρώ;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ