TECH

Μαραθώνιο σεξ πρότεινε ο Τζακ Μα στους εργαζομένους του – Τι είναι το «669» για καλή ζωή

Μαραθώνιο σεξ πρότεινε ο Τζακ Μα στους εργαζομένους του – Τι είναι το «669» για καλή ζωή
instagram

Μία... παράξενη συμβουλή έδωσε ο Τζακ Μα, ο ιδρυτής του κολοσσού της Alibaba και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Κίνα, στους εργαζομένους του: τους πρότεινε να κάνουν μαραθώνιο σεξ, έξι φορές, έξι μέρες την εβδομάδα.

Πριν από λίγο καιρό, ο Μα είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, όταν δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να δουλεύουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, έξι φορές την εβδομάδα ( «996»).

Τώρα, μιλώντας σε μαζικό γάμο εργαζομένων της εταιρείας του, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου στα κεντρικά γραφεία της ALibaba, ο Μα έδωσε μία ακόμα συμβουλή στους νεόνυμφους, τροποποιώντας το περίφημο «996» του σε «669».

«Στην εργασία εστιάζουμε στο πνεύμα του 996. Στη ζωή θα πρέπει να ακολουθήσουμε το 669», ανέφερε, προκειμένου, όπως σημείωσε, να υπάρχει μία ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής ζωής.

Εξηγώντας τι είναι το «669», είπε: «Έξι μέρες, έξι φορές, με το κλειδί να βρίσκεται στη διάρκεια». Εάν αναρωτιέστε τι είναι το «9», στα κινέζικα, η λέξη «εννέα» είναι ομόφωνη με τη λέξη «μακρά».

Ο Μα ανέβασε τη φράση του και στη σελίδα του στο Weibo, με ένα emoji που κλείνει το μάτι.

jack ma

Ο ίδιος ενθάρρυνε επίσης τα ζευγάρια να κάνουν παιδιά, λέγοντας πως αυτός είναι ο σκοπός του γάμου.

https://www.instagram.com/p/BxSz1zrpKDe

Οι δηλώσεις του Τζακ Μα προκάλεσαν πολλά σχόλια, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πώς στο καλό γίνεται κάποιος να έχει ενέργεια να δουλεύει από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 και να κάνει και σεξ έξι στις επτά ημέρες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ