Τι συμβαίνει στο iPhone σου όταν έχεις 8 εκατομμύρια followers στο Instagram;

Σχεδόν λυγίζει. Αυτό απέδειξε ο 32χρονος Ολλανδός και πρώην μέσος της Ajax, Ντέμι Ντε Ζέου (Demy De Zeeuw) αναρτώντας στο Facebook του ένα video με όλα όσα συμβαίνουν στο iPhone του όταν οι 8 εκατομμύρια ακόλουθοι που έχει στο Instagram αναλαμβάνουν δράση.

Ο ποδοσφαιριστής που όταν δεν πατάει στο γρασίδι διαχειρίζεται τον αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο λογαριασμό 433 στο κοινωνικό δίκτυο, ένα προφίλ αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο, αποφάσισε να δείξει πόσο ευλογημένη ιδέα είναι να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις (push notification) στο smartphone σου.

Στο βίντεο, διάρκειας περίπου 30 δευτερολέπτων, οι ενημερώσεις, τα likes και οι υπόλοιπες online δραστηριότητες συμβαίνουν καταιγιστικά, σε σημείο που αν ήσουν μια ταπεινή συσκευή που τρέχει λογισμικό iOS, θα ήθελες να oουρλιάξεις -εις μάτην.

Το iPhone του Ντέμι Ντε Ζέου δεν έχει πάθει κάποια βλάβη, δεν έχει προσβληθεί από κάποιον ιό, απλά ενημερώνει όλα όσα “συμβαίνουν τώρα”. Το video έχει κοινοποιηθεί μόλις τρία 24ωρα πριν και έχει προσελκύσει περισσότερους από 13 εκατομμύρια χρήστες του Facebook και προκαλεί φρενίτιδα.

Διαβάστε και αυτά

H περίπτωση της 19χρονης ψεύτρας βασίλισσας του Instagram

Ξετυλίγοντας την επιδραστικότητα του Instagram, πέντε χρόνια μετά

Διαβάστε επίσης