Δεν θα αυξηθεί το όριο των 140 χαρακτήρων στο Twitter
Το μεγάλο αφεντικό του twitter «τιτίβισε» και διέψευσε ρητά και κατηγορηματικά ότι θα καταργηθεί το όριο των 140 χαρακτήρων στα μηνύματα των χρηστών.
Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Twitter Τζακ Ντόρσι σε συνέντευξή του, με αφορμή τα δέκατα γενέθλια του Twitter, ξεκαθάρισε ότι «το όριο των χαρακτήρων «μένει. Αποτελεί ένα καλό περιορισμό για μας, που βοηθά να είμαστε σύντομοι».
Η απάντηση αυτή αναμένεται να καθησυχάσει τον σκληρό πυρήνα των φίλων του Twitter, ίσως όμως απογοητεύσει άλλους που δεν τους αρέσει να εκφράζονται τόσο... λακωνικά.
Οι τακτικοί χρήστες του δικτύου έχουν πλέον ξεπεράσει τα 320 εκατομμύρια, όπως αναφέρει σε τηλεγράφημά του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η αύξηση του αριθμού των χρηστών έχει «φρενάρει» τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια το Twitter να δέχεται πιέσεις από τους επενδυτές της Γουόλ Στριτ να πάρει πρωτοβουλίες, ώστε να προσελκύσει περισσότερους χρήστες.
Μετά την επιστροφή του στο Twitter πέρυσι τον Οκτώβριο, ο Τζακ Ντόρσι έδωσε το ΟΚ στα στελέχη του δικτύου να πειραματισθούν για να το κάνουν πιο ελκυστικό.
Συνεργασία Πειραιώς με Δήμο Ιωαννιτών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη
20:03
Γκαλιμπάφ: «Αδύνατο το άνοιγμα του Ορμούζ» - Νέο παράθυρο Τραμπ για διαπραγματεύσεις την Παρασκευή
20:00
Airbus: Γιατί προχώρησε στα εγκαίνια γραφείου στην Αθήνα
19:53
Γαλλία: Πρώην πράκτορες κατηγορούνται για απόπειρα δολοφονίας μιας «κατασκόπου»
19:47