TECH

CEO Honor: «Η νέα σειρά κινητών HONOR Magic θα ξεπεράσει τη σειρά της Huawei, Mate και P»

CEO Honor: «Η νέα σειρά κινητών HONOR Magic θα ξεπεράσει τη σειρά της Huawei, Mate και P»

Ο George Zhao, CEO της HONOR, σε μία εκτενή συνέντευξη σε ΜΜΕ της Κίνας, αποκάλυψε κάποια από τα σχέδιά του brand για το άμεσο μέλλον, τα οποία περιλαμβάνουν μία νέα σειρά flagship κινητών αλλά και φορητούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας.

Εδώ και καιρό, η HONOR συνεργάζεται με την Qualcomm με σκοπό την ανάπτυξη ενός flagship smartphone επιπέδου, με επεξεργαστή Snapdragon 888, το οποίο θα ανήκει στη δημοφιλή σειρά κινητών Magic.

Σύμφωνα με τον κύριο Zhao, η νέα σειρά HONOR Magic, θα γίνει διαθέσιμη μέσα στους επόμενους μήνες και θα έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί και να ξεπεράσει ακόμη και τις “ναυαρχίδες” της HUAWEI.

Αυτό, σημαίνει ότι οι νέες συσκευές θα έχουν καλύτερες δυνατότητες στην κάμερα και στον επεξεργαστή, κάτι που επιβεβαιώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της HONOR, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με Qualcomm και Google και πως αυτές εξελίσσουν την τεχνολογική προσφορά του brand.

Πέρα από την Qualcomm και την Google όμως, η HONOR διαπραγματεύεται και με την AMD και την Intel, δύο ακόμα μεγάλες αμερικάνικες εταιρείες, για τους επερχόμενους φορητούς υπολογιστές HONOR MagicBook.

Το 2021, προβλέπεται συναρπαστικό για την HONOR και μένει να δούμε αν το brand θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στον στόχο που έχει θέσει, να γίνει δηλαδή ένα από τα κορυφαία brand στην αγορά smartphone.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ