TECH

Πρώτη η HONOR σε αποστολές android smartphones στην Κίνα το 4ο τρίμηνο του 2021

Πρώτη η HONOR σε αποστολές android smartphones στην Κίνα το 4ο τρίμηνο του 2021
H ΗΟΝΟR παρουσίασε ετήσια αύξηση 253,4% AP Photo/Mark Schiefelbein

H ΗΟΝΟR παρουσίασε ετήσια αύξηση 253,4% καθιστώντας την μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες της χώρας. Οι πωλήσεις της HONOR στην Κίνα αυξήθηκαν κατά 18% MoM τον Αύγουστο του 2021.

Η IDC δημοσίευσε την τριμηνιαία έκθεση της για την αγορά smartphone, η οποία αναφέρει ότι η HONOR ξεπέρασε τους στόχους της και έκανε ρεκόρ αποστολών το 4ο τρίμηνο του 2021 ενώ συνέχισε την ανάπτυξή της σημειώνοντας ετήσια αύξηση 253,4% στην κινεζική αγορά και έγινε ο 2ος κατασκευαστής smartphone και ο πρώτος Android smartphone κατασκευαστής στην Κίνα με περισσότερες από 14,2 εκατομμύρια αποστολές. Οι ετήσιες αποστολές smartphone της HONOR έφτασαν τις 38,6 εκατομμύρια συσκευές, μια σημαντική αύξηση σε σύγκριση με το 2020, γεγονός που έφερε την HONOR στους TOP 5 κατασκευαστές smartphone.

Το 2021 ήταν μια σημαντική χρονιά ανάπτυξης για την HONOR τόσο σε νέα προϊόντα όσο και σε σημαντικές καινοτομίες στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Σημαντικοί παράγοντες της περαιτέρω ανάπτυξης ήταν η κυκλοφορία της σειράς premium smartphones όπως η HONOR 50, το HONOR X30 και το HONOR Magic V – το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας.

Τον Νοέμβριο του 2021 παρουσιάσθηκε το καινοτόμο HONOR Intelligent Manufacturing Industrial Park, το πρώτο αυτοχρηματοδοτούμενο εργοστάσιο της εταιρίας. Το Πάρκο χειρίζεται την πιστοποίηση του νέου ποιοτικού ελέγχου προϊόντων, την παραγωγή premium συσκευών. Το Πάρκο υποστηρίζει την βασική αποστολή και το όραμα της HONOR να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και καλύτερες εμπειρίες χρήστη για τους παγκόσμιους καταναλωτές.

Στα πλαίσια της έκθεσης MWC στην Βαρκελώνη, η HONOR στις 28 Φεβρουαρίου μέσα από το event «Τhe Power Of Magic” θα λανσάρει μια σειρά από νέα προϊόντα και τεχνολογίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ