Το... δώρο του Ίλον Μασκ στη Βενεζουέλα - Δωρεάν internet μέχρι τον Φεβρουάριο
Στο σκοτάδι το Καράκας μετά την επίθεση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
EPA/RONALD PENA/ ΑΠΕ ΜΠΕΔωρεάν internet προσφέρει στη Βενεζουέλα η Starlink, η εταιρεία δορυφορικού διαδικτύου που ανήκει στον Ίλον Μασκ.
Ειδικότερα, η Starlink ανακοίνωσε το πλήρες και δωρεάν άνοιγμα της ευρυζωνικής της υπηρεσίας σε ολόκληρη την επικράτεια της Βενεζουέλας, όπως μετέδωσε η El National.
«Η Starlink παρέχει δωρεάν ευρυζωνική υπηρεσία στον λαό της Βενεζουέλας έως τις 3 Φεβρουαρίου, διασφαλίζοντας συνεχή συνδεσιμότητα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, κρίσιμες υποδομές ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών στο Καράκας υπέστησαν ζημιές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Σύλληψη Μαδούρο: Προβληματισμός για τη νομιμότητα της επιχείρησης των ΗΠΑ- Τι λέει το Διεθνές Δίκαιο
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στο Λασίθι: Πληροφορία ότι πυροσβέστης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
20:41
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΓΥΘΕΙΟ: Liveblog: Έφτασε κοντά σε σπίτια η φωτιά με τους δύο νεκρούς στο Ρέθυμνο - Απεγκλωβισμοί από θάλασσα
20:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεδριάζει την Πέμπτη το Υπουργικό Συμβούλιο – Τι θα συζητηθεί
20:24
ΕΛΛΑΔΑ
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τον νεκρό πυροσβέστη στο Γύθειο
20:15
ΚΟΣΜΟΣ