Το Twitter εξόρισε τον πιο μισητό άνθρωπο στον πλανήτη, Μάρτιν Σκρέλι
Έκανε πρωτοσέλιδο ως ο πιο απεχθής άνθρωπος στον κόσμο με λόγο. Όταν ο Μάρτιν Σκρέλι ήταν διευθύνων σύμβουλος μιας αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρίας, αποφάσισε να αυξήσει την τιμή του φαρμάκου για ασθενείς του AIDS κατά 5.000% (από τα 13,50 δολάρια στα 750) προκαλώντας οργή αλλά και την παρακμή του.
Ο ίδιος συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο με τις κατηγορίες της απάτης και παραιτήθηκε από επικεφαλής της εταιρείας.
Σήμερα το Twitter προχώρησε στην κατάργηση του λογαριασμού του πρώην υπαλλήλου της Turing Pharmaceuticals, μετά από καταγγελίες για παρενόχληση της δημοσιογράφου Λόρεν Ντούκα.
Ο Σκρέλι είχε δεχτεί έντονη κριτική το 2015, όταν η εταιρεία στην οποία εργαζόταν ανέβασε δραματικά τις τιμές συγκεκριμένων φαρμάκων που παρήγαγε. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, η κατάργηση του λογαριασμού του Σκρέλι σχετίζεται με την υπόθεση της Ντούκα.

Πριν λίγο χρονικό διάστημα, η δημοσιογράφος είχε αναρτήσει στο Twitter ένα screenshot με μια πρόσκληση που της είχε αποστείλει ο Σκρέλι για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Η ίδια είχε απαντήσει στη δημοσίευση "θα προτιμούσα να φάω τα εσωτερικά μου όργανα".
Μετά από αυτό, ο Σκρέλι ανήρτησε ένα tweet γράφοντας "είσαι μια κρύα ξέρεις εσύ τι", το οποίο συνοδευόταν από παραποιημένες εικόνες του ίδιου και της δημοσιογράφου.
Στη συνέχεια άλλαξε το προφίλ του στο Twitter, γράφοντας "έχω ένα μικρό φλερτ με την @laurenduca" προτού η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης προχωρήσει στη διακοπή του λογαριασμού του.
Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Οι πρώτες εικόνες του CNN Greece από το σημείο του ατυχήματος
15:31
Δένδιας: Διακόπτει το πρόγραμμά του στη ΔΕΘ και επιστρέφει στην Αθήνα μετά την πτώση του Phantom
15:27
Συναγερμός για φωτιά σε δασική έκταση στο Άγιο Όρος - Επιχειρούν έξι εναέρια μέσα
15:20
Στο νοσοκομείο 13χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Μία σύλληψη
15:08