Σήμερα η εκτόξευση του πυραύλου Falcon 9
Την εκτόξευση του πυραύλου-φορέα Falcon 9 προγραμματίζει για σήμερα Σάββατο το πρόγραμμα διαστημικών μεταφορών SpaceX.
Πρόκειται για την πρώτη εκτόξευση στο πλαίσιο του αναφερόμενου προγράμματος, μετά την έκρηξη που έγινε σε πλατφόρμα εκτόξευσης το φθινόπωρο, η οποία και καθυστέρησε την υλοποίηση των φιλόδοξων διαστημικών στοιχείων του ιδρυτή του προγράμματος SpaceX, επιχειρηματία Έλον Μασκ.
Η εκτόξευση του πυραύλου-φορέα Falcon 9 έχει προγραμματιστεί από την αεροπορική βάση Βάντενμπεργκ στην Καλιφόρνια, στις 9:54 το πρωί (τοπική ώρα).
Ο Flacon 9 θα θέσει σε τροχιά 10 δορυφόρους τηλεπικοινωνιών της εταιρίας Iridium Communications Inc, οι οποίοι θα ενισχύσουν τις προσφερόμενες από την εταιρία, υπηρεσίες.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράκ: Από 93 στα 10 εκατομμύρια βαρελιών πετρελαίου έπεσαν οι εξαγωγές μέσω του Ορμούζ
17:10
ΣΠΟΡ
Στα βήματα του πατέρα του ο μικρός Αντετοκούνμπο - Ο Γιάννης του μαθαίνει να παίζει μπάσκετ
16:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σκέρτσος στο συνέδριο της ΝΔ: «Το σύγχρονο αποτελεσματικό κράτος δεν είναι ένας απλός μηχανισμός»
16:52
ΚΟΣΜΟΣ
Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν το Λονδίνο: Ταυτόχρονες πορείες εθνικιστών και φιλοπαλαιστίνιων
16:47
ΚΟΣΜΟΣ