ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Νάταλι Πόρτμαν είναι η Τζάκι Κένεντι στα χειρότερα της

Η Νάταλι Πόρτμαν είναι η Τζάκι Κένεντι στα χειρότερα της
Courtesy of Pablo Larraín/Why Not Productions.

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο ότι η νέα συνεργασία της Νάταλι Πόρτμαν με τον Ντάρεν Αρονόφσκι, η βιογραφία της Τζάκι Κένεντι θα είναι τουλάχιστον, κομψή. 

Βέβαια, στην πρώτη εικόνα της σαν Τζάκι, πενθούσα τη δολοφονία του πρίγκιπα του Κάμελοτ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, η Οσκαρική Νάταλι Πόρτμαν δεν φοράει το ματωμένο ταγιέρ αλλά ένα πορφυρό φόρεμα. Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Χιλιανός Πάμπλο Λαρέν, η ηθοποιός ενσαρκώνει τη Τζάκι Κένεντι σε μία βιογραφική ταινία που αφηγείται τη ζωή της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ κατά το διάστημα των τεσσάρων ημερών που ακολούθησαν τη δολοφονία του συζύγου της.

Ο σκηνοθέτης του No και El Club που θεωρείται μία από τις ανερχόμενες βαριές δυνάμεις του λατιονοαμερικανικού κινηματογράφου έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία μιας ταινίας που έχει παραγωγό και εμπνευστή της τον Ντάρεν Αρονόφσκι. Η ταινία που πραγματεύεται τη στιγμή “που η Τζάκι Κένεντι αναδεικνύεται σε είδωλο, όμως τα έχει χάσει όλα” βρίσκει Αρονόφσκι και Πόρτμαν ξανά μαζί μετά τον αριστουργηματικό μύθο τους, Μαύρο Κύκνο.

Για την Πόρτμαν όλα ξεκινούν από το Ντάλας την 22α Νοεμβρίου του 1963. Για τη Τζάκι όλα ξεκίνησαν ακριβώς την ίδια μέρα. Στην πρώτη εικόνα από την ταινία η Νάταλι Πόρτμαν/Τζάκι Κένεντι δεν φοράει ένα ματωμένο ταγιέρ τύπου Chanel.

Aυτή είναι η ιστορία του.

Διαβάστε και αυτά

Μυστήριο με τη δεύτερη ταινία που καταγράφει τη δολοφονία του Κένεντι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ