ΜΟΔΑ

Η viral γκάφα της ημέρας: Λάθος η Μις Υφήλιος 2015

Η viral γκάφα της ημέρας: Λάθος η Μις Υφήλιος 2015
REUTERS/Steve Marcus

Στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εχθές πάλεψαν για το μπλε στέμμα και στην Ισπανία ο Μαριάνο Ραχόϊ από εχθές δεν γνωρίζει ποιο αξίωμα του αναλογεί μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της ημέρας. Ε, την ίδια αβεβαιότητα έζησε και στο διαγωνισμό της Μις Υφηλίου 2015 η Μις Φιλιππίνες, Pia Alonzo Wurtzbach.

O παρουσιαστής Στιβ Χάρβεϊ έκανε ένα μικρό μεγάλο λάθος όταν ανακοίνωσε τη λάθος νικήτρια Μις Κολομβία για κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η Ariadna Gutierrez Arevalo χάρηκε, φόρεσε το στέμμα της νίκης και μετά ένοιωσε την παγωμάρα. Ο Χάρβεϊ ανακοίνωσε λάθος όνομα και ανέλαβε την ευθύνη για την μη σωστή ανάγνωση της κάρτας που έγραφε το όνομα της νικήτριας. “Κανένας δεν αισθάνεται χειρότερα από μένα γι’ αυτό” είπε και έτσι στην Κίνα το δράμα είχε πρωταγωνίστριες καλλονές.

Γιατί;

Για όλα φταίει η κάρτα στην οποία ήταν τυπωμένα τα ονόματα της πρώτης και δεύτερης αναπληρωματικής Miss Universe ενώ σε άλλο σημείο της ήταν το όνομα της μεγάλης νικήτριας. Το σημείο ήταν εμφανές, ήταν κάτω δεξιά με γράμματα μεγάλα εκτυπωμένο αλλά ο Χάρβεϊ αποπροσανατολίστηκε κάνοντας μια από εκείνες τις γκάφες που γίνονται ανέκδοτο σε κύκλους τέτοιους.

Η αποκαθήλωση της εστεμμένης κατά λάθος Μις Κολομβία ήταν πολύ άχαρη, πολύ μουδιασμένη. Ήταν υποθέτω κάπως σαν τη στιγμή που ο Ραχόϊ έμαθε ότι ναι μεν είναι νικητής αλλά δεν είναι νικητής καθόλου.

Διαβάστε και αυτά

Η Ισπανίδα ψηφοφόρος Μιρέια είναι η Μις Κόσμος 2015

ΔΗΜΟΦΙΛΗ