ΣΠΟΡ

Νέες αποκαλύψεις για την... παράνομη ερωτική σχέση Καρλέουσα και Βράνιες

Νέες αποκαλύψεις για την... παράνομη ερωτική σχέση Καρλέουσα και Βράνιες
Eurokinissi Sports/ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πολύκροτη υπόθεση της παράνομης ερωτικής σχέσης της τραγουδίστριας Γελένα Καρλέουσα από τη Σερβία και του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Όγκνιεν Βράνιες.

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, το παράνομο ζευγάρι συναντιόταν συχνά στο σπίτι της τραγουδίστριας, στο Dedinje (περιοχή του Βελιγραδίου), την ώρα, μάλιστα, που σε αυτό βρίσκονταν και τα παιδιά της! Εκείνη, φέρεται να τον παρουσίαζε ως γιατρό της, αφού εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε και ένα πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα αναφέρει ότι η Γελένα δεν ήθελε να βγει από το σπίτι γιατί φοβόταν μην τυχόν τους δει κανένα μάτι και έτσι όταν ο άντρας της Ντούσκο Τόσιτς είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, προσκαλούσε τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ στο σπίτι της.

«Η Γελένα και ο Όγκνιεν συχνά βρισκόντουσαν στο σπίτι του Ντούσκο στο Βελιγράδι, όπου ο Βράνιες πήγαινε ακόμα πιο συχνά το 2017 όταν η Γέλενα είχε προβλήματα υγείας και όταν συναντήθηκε τυχαία με την κόρη της τραγουδίστριας, η Γελένα της είπε ότι ήταν ο γιατρός της», αναφέρει μαρτυρία ανθρώπου κοντά στην οικογένεια.



«Η Γελένα επέμενε ότι ο Βράνιες θα έπρεπε να πάει σε αυτήν επειδή ήταν πολύ συναισθηματική. Εκείνη την περίοδο η Γελένα είχε κάνει μια χειρουργική επέμβαση και έτσι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο σπίτι της», συνεχίζει μεταξύ άλλων η ίδια πηγή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν πολύ χαρούμενος που συναντήθηκαν εκεί, αλλά λόγω της υγείας της συμφώνησε σε όλα.

https://www.instagram.com/p/BsG7Cr2HX0_

«Εκείνη η περίοδος ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για την Γελένα και σήμαινε πολλά για αυτήν η προσοχή και η υποστήριξη του Όγκνιεν κυρίως μαζί της όταν ήταν μόνη στο σπίτι. Όμως, ο Βράνιες συνάντησε στο σπίτι τα δύο παιδιά του ζευγαριού και αυτά δεν μπορούσαν να φανταστούν τι ήταν ο Βράνιες, αλλά πίστευαν ότι ήταν ο γιατρός της μαμάς τους. Όταν συναντήθηκαν τυχαία μέσα στο σπίτι η Γελένα είπε: "Αυτός είναι ο Όγκνιεν, ο γιατρός, ήρθε για να ελέγξει τη μαμά"», αναφέρει ακόμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ