ΕΛΛΑΔΑ

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη στο Χαλάνδρι: Όλα δείχνουν δολοφονία

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη στο Χαλάνδρι: Όλα δείχνουν δολοφονία
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Από χτύπημα στο κεφάλι προήλθε ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το απόγευμα της Πέμπτης (21/02) σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Το πτώμα που ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και δεμένο με σχοινί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να ανήκει στον 64χρονο ενοικιαστή του διαμερίσματος ο οποίος διέμενε εκεί με τη Γερμανίδα σύντροφό του, η οποία έχει εξαφανιστεί.

Ο ιατροδικαστής υπολογίζει πως το έγκλημα έγινε πριν από περίπου ένα μήνα.

Τους αστυνομικούς προβληματίζει πάντως το γεγονός πως η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε ίχνη παραβίασης, ενώ ούτε το σπίτι φαινόταν ακατάστατο. Σημάδια που θα παρέπεμπαν σε εισβολή ληστών.

Όπως τόνισε στις Αρχές, αλλά και σε δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το ενοικίασε το Σεπτέμβριο σε έναν Έλληνα και τη Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στο τέλος Δεκεμβρίου ο άνδρας τού ανέφερε ότι θα ταξίδευαν στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην αρχή του επόμενου μήνα, η γυναίκα τού έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα τόσο οι φίλοι του, όσο και η πρώην σύζυγός του.

Με την υπόθεση ασχολείται η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ