ΣΠΟΡ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση του Παναθηναϊκού

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση του Παναθηναϊκού
EUROKINISSI / ICONPRESS/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που είχε ασκήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της απόφασης του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λιγκ, για τα επεισόδια στην Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου (11η αγωνιστική).

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό της Σούπερ Λιγκ είχε τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό χρηματικό πρόστιμο ύψους 190.000 ευρώ, αφαίρεση 3 βαθμών, 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού με σκορ 0-3. Ως εκ τούτου, μετά την απορριπτική απόφαση, οι ποινές του Παναθηναϊκού παραμένουν ως έχουν.

Η βαθμολογία μετά από 15 αγώνες διαμορφώθηκε:

1) Ολυμπιακός 45
2) ΑΕΚ 27
3) ΠΑΟΚ 26
4) Παναθηναϊκός 25
5) Πανιώνιος 23
6) Λεβαδειακός 22
7) Αστέρας Τρίπολης 21
8) ΠΑΣ Γιάννινα 18
9) Ηρακλής 18
10) Βέροια 18
11) Πλατανιάς 18
12) Skoda Ξάνθη 17
13) Παναιτωλικός 16
14) Ατρόμητος 16
15) Πανθρακικός 11
16) Καλλονή 7

"Σχέδιο εξόντωσης"

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Σε αυτή αναφέρεται πως μετά την απόφαση για την έφεση, που είχε ασκήσει ο Παναθηναϊκό φανερώθηκε οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του συλλόγου. Μέσω της ανακοίνωσης ο Παναθηναϊκός καλεί τους φίλους αλλά και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους σε συστράτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πρωτοφανής σε σκληρότητα απόφαση τιμωρίας του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν στο μη διεξαχθέν παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, φανερώνει ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη ένα σχέδιο εξόντωσης του συλλόγου μας και εν τέλει σε πλήρη εναρμόνιση με τους στόχους της γνωστής εγκληματικής οργάνωσης που ελέγχει απολύτως το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς φαίνεται ότι και η Πολιτεία δια του αρμοδίου Υφυπουργού Αθλητισμού αδρανεί, αν δεν συμβάλλει, προς αυτή την κατεύθυνση.Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ως θύτης κατ’ εντολή των εκτελεστών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού να βρίσκεται σε εγρήγορση. Επίσης καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που επιθυμούν την εξυγίανση και την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να συστρατευθούν.
Θα συνεχίσουμε με επιμονή τον αγώνα για την κάθαρση παρά τις όποιες αντιξοότητες. Όλοι να θυμούνται ότι μετά την ύβριν, έρχεται η νέμεσις»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ