Σχολείο γίνεται και πάλι το παλιό νεοκλασικό που εκκενώθηκε στην Αχαρνών
Το δεύτερο λύκειο Αθηνών και το έκτο εσπερινό σχολείο στεγάζονταν στο νεοκλασικό κτήριο όπου το πρωί πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εκκένωσής του από την Αστυνομία.
Τα τελευταία χρόνια, και συγκεκριμένα από το 2016, ήταν υπό κατάληψη και στο οποίο διέμεναν Αφγανοί και Σύροι κουρδικής καταγωγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, το κτήριο θα γίνει και πάλι σχολείο μετά την επιχείρηση ανακάταληψης της ελληνικής αστυνομίας και θα παραδοθεί στις αρχές για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.
Αστυνομικές επιχειρήσεις για εκκένωση κτηρίων στην Αχαρνών
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, και το κτήριο στη Σπύρου Τρικούπη, στο οποίο επίσης εκκενώθηκε μετά από επιχείρηση της αστυνομίας πριν από μερικές ημέρες, έχει ήδη γίνει δωρεά από τον ιδιοκτήτη του για τη στέγαση εγκαταλελειμμένων παιδιών.
Όπως όλα δείχνουν, οι επιχειρήσεις εκκένωσης γίνονται στο πλαίσιο σχεδίου για το πού θα δοθούν τα κτήρια και πώς θα αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων της περιοχής, με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση και την αλλαγή εικόνας στις περιοχές αυτές.
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
11:09
Εκλογές στο Χονγκ Κονγκ: Χαμηλό αναμένεται το ποσοστό συμμετοχής λόγω της πυρκαγιάς
11:06
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο Business Day σε συνεργασία με τη Randstad
11:00