ΣΠΟΡ

Ο πρώτος σκόρερ της Λέστερ Τζέιμι Βάρντι ανανέωσε το συμβόλαιο του

Ο πρώτος σκόρερ της Λέστερ Τζέιμι Βάρντι ανανέωσε το συμβόλαιο του
Reuters / Jason Cairnduff Livepic

Παίκτης της Λέστερ μέχρι το 2019 θα είναι ο Βάρντι, που ανανέωσε το βράδυ του Σαββάτου το συμβόλαιο του.

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτυ με 3-1, που φέρνει την Λέστερ πιο κοντά στον τίτλο, ο Τζέιμι Βάρντι αποφάσισε να μείνει στον σύλλογο, για τα επόμενα 3μιση χρόνια. Ο 29χρονος επιθετικός είναι η μεγάλη εφετινή αποκάλυψη του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Με 18 γκολ οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερς (16 έχει ο Ρομέλου Λουκάκου της Έβερτον) και οι σειρήνες των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη ηχούσαν εδώ και καιρό στα αφτιά του.

Όχι μόνο οι «μεγάλοι» της Αγγλίας, αλλά ακόμη και τα μεγαθήρια όπως η Ρεάλ Μαδρίτης φέρονταν να εξετάζουν την περίπτωση απόκτηση τους δεινού Άγγλου σκόρερ, που κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να βρεθεί και στην εθνική ομάδα.

Για ένα παιδί που κόστισε 1,4 εκατομμύρια € το 2012 για να πάει στην Λέστερ από την Φλίτγουντ, τόσα εκατομμύρια γύρω του μπορεί να τον τρέλαιναν. Εκείνος όμως έδειξε ότι είναι μετρημένος και με τις δηλώσεις του, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

«Είμαι ενθουσιασμένος που μπορούμε να παλεύουμε για κάτι τόσο σημαντικό με την ομάδα. Θέλω να είμαι μέρος της για μεγάλο διάστημα. Η Λέστερ μου έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη από την μέρα, που ήρθα και είναι ανυπολόγιστο πόσο με βοήθησε αυτό να βελτιωθώ. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στο κλαμπ, που επένδυσε σε μένα και θα προσπαθώ κάθε μέρα να το ξεπληρώσω».

Διαβάστε ακόμη.

Η Λέστερ κέρδισε και την Σίτυ με 3-1 στο Μάντσεστερ και «βλέπει» πρωτάθλημα

Οι μικρές άγνωστες ιστορίες των παικτών της Λέστερ που τρελλαίνουν την Αγγλία

Ο φορ της Λέστερ έκανε ρεκόρ σκοράροντας σε 11 συνεχόμενα ματς στην Αγγλία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ