ΕΛΛΑΔΑ

Παντελίδης: Η έκθεση της Τροχαίας για το δυστύχημα του τραγουδιστή

Παντελίδης: Η έκθεση της Τροχαίας για το δυστύχημα του τραγουδιστή
CNN GREECE

Βγήκε η επίσημη έκθεση της Τροχαίας για το τραγικό δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκαν δύο γυναίκες συνεπιβάτες του.

"Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα", αναφέρει η έκθεση.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, πλήθος κόσμου μετέβη στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε νεκρός μετά το τροχαίο.

simeiotroxaiou3 copy

Συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή άφησαν λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 32 ετών. Την ίδια ώρα φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν στη γειτονιά που μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης και συγκεκριμένα στο πρακτορείο που διατηρεί ο πατέρας του τραγουδιστή, για συμπαράσταση αλλά και για να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ