ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρς 2016: Ο γοητευτικός κύριος Cranston

Όσκαρς 2016: Ο γοητευτικός κύριος Cranston

Ο Bryan Cranston έγινε ιδιαίτερα γνωστός υποδυόμενος τον Walter White στην επιτυχημένη σειρά Breaking Bad και φέτος είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Trymbo. Οι υποψηφιότητες και οι διακρίσεις είναι ανάλογες του τεράστιου ταλέντου του (η ερμηνεία του στο Trymbo είναι απλά συγκλονιστική) και ο τίτλος του πιο sexy άνδρα που έχει πάρει 2 χρονιές στην σειρά είναι ανάλογος του sex appeal του.

Ωστόσο, ως ηθοποιός δεν έχει χτίσει την καριέρα του επάνω στην εξωτερική του εμφάνιση αν και –σύμφωνα με όσους τον ψήφισαν ως τον πιο sexy άνδρα- θα μπορούσε να το έχει κάνει. Στο κόκκινο χαλί έχει εμφανιστεί χωρίς μαλλιά και μούσια και με το χαρακτηριστικό καπέλο του Walter White όσο γυριζόταν η σειρά ωστόσο μετά το τέλος των γυρισμάτων, οι επιλογές του ήταν κλασικές, clean cut και με αέρα από παλιό Χόλιγουντ.

Ασφαλώς και ανυπομονούμε να τον δούμε στο κόκκινο χαλί γιατί, αν κρίνουμε από το Burberry κοστούμι που επέλεξε για τα βραβεία SAG, πρόκειται να είναι από τους πλέον καλοντυμένους της βραδιάς (αν δεν τολμήσουμε να πούμε ο πιο καλοντυμένος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ