ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Με χειροκροτήματα και τριαντάφυλλα υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα

Εκλογές 2019: Με χειροκροτήματα και τριαντάφυλλα υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κατά την άφιξή του στο στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα. Μάλιστα, πολίτης τού προσέφερε και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

«Σήμερα είναι ήμερα Δημοκρατίας και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας, αποφασίζουν για τη ζωή της», δήλωσε αποχωρώντας από το εκλογικό κέντρο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς στην κάλπη είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Καλώ τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Παρά την υψηλή θερμοκρασία είναι σημαντικό να αφιερώσουν 20 λεπτά και να ψηφίσουν», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Ιδιαίτερα απευθύνθηκε στις νέες και τους νέους, «σ' αυτούς που διαχρονικά κάνουν την ανατροπή», γιατί «αυτοί μπορούν να κάνουν τις μεγάλες ανατροπές και τις μεγάλες αλλαγές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για τη ζωή τους και το μέλλον τους σε άλλους. Να είναι αυτοί, που θα κρίνουν το αποτέλεσμα».

«Πιστεύω ότι είναι μία κρίσιμη μάχη, τη δίνουμε με αισιοδοξία, τη δίνουμε με αποφασιστικότητα έως το τελευταίο λεπτό, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας μας προς τα μπρος» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τις Εθνικές Εκλογές 2019 στο liveblog του CNN Greece

ΔΗΜΟΦΙΛΗ