Lockdown: Οι Αθηναίοι... σε μετακίνηση 6
Ανανεώθηκε:
Το 13033 επέστρεψε στην καθημερινότητά μας, μιας και εδώ και μία εβδομάδα ολόκληρη η χώρα υποχρεούται να στείλει sms για τις απαραίτητες μετακινήσεις της. Το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε έξαρση και ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει σε υψηλό επίπεδο.
Σήμερα Σάββατο, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, πολλοί κάτοικοι της πρωτεύουσας έσπευσαν να στείλουν το απαραίτητο μήνυμα και να κάνουν τη βόλτα τους.
Οι πολίτες έστειλαν «Μετακίνηση 6» στο 13033 και βγήκαν να χαρούν τον φθινοπωρινό ήλιο και να γυμναστούν δίπλα στη φύση, μιας και γυμναστήρια είναι κλειστά. Φυσικά, υπήρχαν και εκείνοι που έκαναν απλώς τον περίπατό τους.
Στα νότια προάστια μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που δεν αντιστάθηκαν σε ένα φθινοπωρινό μπάνιο, το οποίο άλλωστε, σε αντίθεση με την πρώτη καραντίνα, δεν απαγορεύεται.
SPONSORED
Έρχεται νέα έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας από το ελληνικό Δημόσιο
14:37
Τουρκία: Πτώση σε μετοχές και λίρα μετά την ακύρωση της προδρείας Οζέλ στο CHP
14:34
Σκληρή απάντηση Μάκη Βορίδη σε Αντώνη Σαμαρά: Απολύτως μηδενιστική κριτική
14:33
Μαρινάκης για Σαμαρά: «Δεν είναι δική μας δουλειά να απαντάμε στην προσωπική ατζέντα κανενός»
14:29