Αποκλειστικό CNN Greece: Καρέ καρέ οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στο Θριάσιο
Ανανεώθηκε:
Στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, ημέρα ορόσημο της αρχής του τέλους της πανδημίας στη χώρα, ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί του υγειονομικού προσωπικού ενάντια στην Covid-19 στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Το CNN Greece κατέγραψε τον εμβολιασμό της ρευματολόγου Ευαγγελίας Καταξάκη και του συντονιστή διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος του νοσοκομείο, Χριστόφορου Ολύμπιου.
Ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Ελλάδα είναι η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ανοίγοντας έτσι την επιχείρηση «Ελευθερία».
Υπενθυμίζεται πως ο εμβολιασμός έχει ξεκινήσει σε πέντε νοσοκομεία της Αττικής: Ευαγγελισμό, Αττικόν, Σωτηρία, Θριάσιο και Ασκληπιείο της Βούλας.
Οι πρώτες 9.750 δόσεις των εμβολίων των Pfizer και BioNTech παραδόθηκαν στα νοσοκομεία νωρίς το πρωί της Κυριακής.
Η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε συνοδεία περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ και οχήματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα έφτασε συνοδεία της αστυνομίας και κλιμακίων του ΕΟΔΥ.
Οφειλέτες και servicers: Ποιες οι νέες παρεμβάσεις για μεγαλύτερη προστασία και διαφάνεια
02:00
Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες - Νέοι κανόνες στις προσλήψεις από 1η Νοεμβρίου
01:00
Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Mέχρι τις 12 Οκτωβρίου πρέπει να υποβάλλουν την δήλωση οι επιχειρήσεις
00:30
Δημοφιλής Ιρανή ηθοποιός καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για στήριξή της στις διαδηλώσεις
23:57