ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Μαφιόζικο χτύπημα «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Μαφιόζικο χτύπημα «βλέπει» η ΕΛΑΣ
EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είναι ο άνθρωπος-κλειδί που θα βοηθήσει τις αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι της άγριας δολοφονίας του δικηγόρου που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο δικηγορικό του γραφείο στα Εξάρχεια.

Ωστόσο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει λεπτομέρειες και να περιγράψει πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της δολοφονίας δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Όταν μπήκαν στο γραφείο, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού, ζήτησαν από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να βγει έξω ώστε να μείνουν μόνοι τους με τον δικηγόρο. Από αυτή τη συνομιλία ο συνεργάτης του διαπίστωσε ότι μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Στη συνέχεια βγήκε έξω αφήνοντάς τους μόνους με το δικηγόρο, μέχρι τη στιγμή που άκουσε τους πυροβολισμούς και επέστρεψε τρέχοντας στο γραφείο, ενώ οι δράστες είχαν ήδη φύγει.

Την ίδια ώρα, οι αρχές εκτιμούν ότι το γεγονός πως οι δράστες είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους σημαίνει ότι δεν έχουν βαρύ ποινικό μητρώο. Παράλληλα χαρακτηρίζουν το περιστατικό ως «μαφιόζικο» ενώ στην έρευνα εμπλέκεται το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και όχι η αντιτρομοκρατική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ