ΕΛΛΑΔΑ

Πηγές ΕΛΑΣ στο CNN: Προσχηματική η συζήτηση των δραστών με τον Ζαφειρόπουλο στο γραφείο

Πηγές ΕΛΑΣ στο CNN: Προσχηματική η συζήτηση των δραστών με τον Ζαφειρόπουλο στο γραφείο
EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

Το παζλ της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχει πολλά κομμάτια που πρέπει να τοποθετηθούν στη θέση τους για να λυθεί το μυστήριο με την ταυτότητα των δραστών.

Όμως οι Αρχές Ασφαλείας για ένα μόνο πράγμα μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά: ότι η υπόθεση της ληστείας και η σύλληψη συγγενικού τους προσώπου, που επικαλέστηκαν στο τηλέφωνο οι δολοφόνοι για να κλείσουν το ραντεβού με τον δικηγόρο, αλλά και όλες τις υποθέσεις που συζήτησαν όταν τον είδαν από κοντά, ήταν εντελώς προσχηματικές.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έλεγαν στο CNN Greece:

«Έπλασαν μια δήθεν ιστορία ληστείας για να κλείσουν για την ίδια μέρα το ραντεβού. Όταν πήγαν στο γραφείο του, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο μαζί του, άρχισαν να μιλούν για γνωστές υποθέσεις που είχε χειριστεί ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Ανάμεσά τους, όπως ήταν φυσικό, και η υπόθεση μεγάλου οικονομικού σκανδάλου. Όμως γιατί να ανοίξουν συζήτηση για την πραγματική αιτία που πήγαν στο γραφείο μπροστά σε μάρτυρα, δηλαδή τον συνεργάτη του δικηγόρου; Για εμάς είναι λογικό ότι κέρδιζαν χρόνο και μιλούσαν για διάφορες υποθέσεις όσο ήταν μπροστά ο 32χρονος και ότι αποκάλυψαν τον πραγματικό λόγο που πήγαν εκεί μόνο το τελευταίο πεντάλεπτο που έμειναν μόνοι με το θύμα τους ..».

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (pics)

Πάντως η ταυτοποίηση των δυο δραστών δεν αργεί από τις Αρχές. Όμως οι αξιωματικοί βρίσκονται σε έναν αγώνα δρόμου καθώς κάνεις δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι δολοφόνοι να θελήσουν να φύγουν από τη χώρα για να εξαφανιστούν.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ