ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Φυγαδεύτηκε ο δράστης μετά τον εγκλωβισμό του στην Ευελπίδων

Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Φυγαδεύτηκε ο δράστης μετά τον εγκλωβισμό του στην Ευελπίδων
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Για περισσότερες από τρεις ώρες βρισκόταν εγκλωβισμένος ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη στο κτίριο 9 της Ευελπίδων, αφού συγγενείς και πολίτες απειλούσαν να τον λιντσάρουν. Τελικά, λίγο μετά τις 17:00, οι δυνάμεις των ΜΑΤ απέκλεισαν τους οργισμένους πολίτες και συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, "φυγάδευσαν" τον 58χρονο από την πίσω πόρτα. 

 

Επιπλέον, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της εφοριακού κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

«Βγάλτε έξω τον δολοφόνο», φώναζαν νωρίτερα οι γονείς και η αδελφή του θύματος. Το συγκεντρωμένο πλήθος απειλούσε τη ζωή του 58χρονου και φώναζε πως «δεν θα βγει ζωντανός από δω και όλος ο στρατός να έρθει», «μόνο ο θάνατος του αξίζει, να μην κάνει κακό και σε άλλες οικογένειες».

Κατά την πρωινή μεταφορά του στην Ευελπίδων ο 58χρονος προπηλακίστηκε για δεύτερη φορά από το πλήθος, με τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη να ξεσπά μόλις είδε τον δολοφόνο της κόρης του.

ΕΛΑΣ για δολοφονία Ζέμπερη: Δεν αποκλείεται ο δράστης να είχε ξαναδεί στο νεκροταφείο τη Δώρα

4283275

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ο κατηγορούμενος δέχθηκε το μένος των συγκεντρωμένων που του πετούσαν μπουκάλια και του φώναζαν «κτήνος, δολοφόνε, θάνατος σου πρέπει», ενώ κάποια στιγμή όταν από την πίεση του κόσμου ένας από τους αστυνομικούς φρουρούς παραπάτησε και έπεσε κάτω, κάποιοι κλώτσησαν τον 58χρονο.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ο κόσμος κατάφερε να συγκρατήσει τον πατέρα της 32χρονης από το να του επιτεθεί, την ώρα που η μητέρα της τον χτυπούσε που ένα στυλό που είχε στο χέρι της.

4283273

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Η οργή της αδερφής της Δώρας Ζέμπερη για το δολοφόνο: «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά»

«Θάνατος δεν θα τον αφήσω να ζήσει. Θα το πληρώσει το αίμα του παιδιού μου», φώναζε ο πατέρας, ενώ η μητέρα ζητούσε από τον κόσμο να μην την κρατά ώστε να μπορέσει να του επιτεθεί.

4283203

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ