Αιτωλοακαρνανία: O ιατροδικαστής θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 44χρονης
Το αποτέλεσμα της νεκροψίας - νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της 44χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας σε περιοχή κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.
Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτα υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.
Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.
SPONSORED
Tα εξεταστικά κέντρα των ειδικών Μαθημάτων για τις Πανελλήνιες 2026
05:00
Μέχρι πότε θα καταβληθούν τα 150 ευρώ για κάθε παιδί – Ποιοι είναι δικαιούχοι
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 478 προσλήψεις στην Υγεία
03:00
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00