Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ
Για μεταβολή του καιρού από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά προειδοποιεί η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.
Κυρία χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες και οι θυελλώδεις νοτιάδες, που η ένταση τους στα πελάγη θα φθάνει τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
- Aύριο Σάββατο (03-02-2018)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και η κεντρική Μακεδονία.
- Mεθαύριο Κυριακή (04-02-2018)
α. Μέχρι το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά, η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος, η δυτική και κεντρική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς.
β. Μέχρι το βράδυ πιθανόν η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.
γ. Από το μεσημέρι τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08
Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης εγκύου από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον - Σε πιθανό κίνδυνο η ζωή της
13:00
Άρειος Πάγος: Σε τέσσερις εισηγητές η υπόθεση δανείων με ελβετικό φράγκο - Τους επόμενους μήνες απόφαση
12:59