Ένταση στον Κορυδαλλό με αφορμή τη μεταγωγή κρατουμένου-Σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις
Αναστάτωση επικρατεί από το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, εξαιτίας της μεταγωγής του κρατουμένου Κ. Γιαγτζόγλου -ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή τρομοπακέτων στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο-στις φυλακές της Λάρισας.
Στις φυλακές Κορυδαλλού έχει ήδη μεταβεί εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης προκειμένου να ενημερωθεί και να μετάσχει στις διαπραγματεύσεις με τους κρατούμενους που διαμαρτύρονται για τη μεταγωγή συγκρατουμένου τους στις φυλακές της Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κρατούμενοι της Α και Δ πτέρυγας που διαμαρτύρονται, πήραν τα κλειδιά από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κατέλαβαν τους χώρους, ενώ αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις.
Ωστόσο το υπουργείο Δικαιοσύνης υπογραμμίζει ότι όλα τα κλειδιά των θυρών των φυλακών βρίσκονται στα χέρια των σωφρονιστικών υπαλλήλων και όχι των κρατουμένων.
Λίβανος: Ξεπερνά τους 1.500 νεκρούς ο απολογισμός από τα ισραηλινά πλήγματα στη χώρα
18:58
Βέτο Κίνας στο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ
18:50
Ο Βάνς πλέκει το εγκώμιο του Όρμπαν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές στην Ουγγαρία
18:43
Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος τη χρήση πυρηνικών όπλων κατά του Ιράν μετά την απειλή Τραμπ για αφανισμό
18:37