Δύο συλλήψεις Σύρων που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα
Στη σύλληψη δύο υπηκόων Συρίας 22 και 31 ετών που προσπάθησαν με πλαστά έγγραφα να ταξιδέψουν από τα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου σε χώρες της Ευρώπης, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.
Στο αεροδρόμιο Χανίων συνελήφθη ο 31χρονος διότι επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο Αρχών Συρίας προκειμένου να αναχωρήσει για την Ιρλανδία.
Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου συνελήφθη ο 22χρονος διότι επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο Αρχών Γαλλίας προκειμένου να αναχωρήσει για την Ελβετία.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και Ηρακλείου αντίστοιχα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δένδιας: Η ελληνική συστοιχία Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψε δύο πυραύλους του Ιράν
12:12
ΕΛΛΑΔΑ
Αχαΐα: Απειλούσε αστυνομικούς μέσα από βίντεο που ανέβαζε στα Social Media – Συνελήφθη με σιδηρολοστό και αλυσοπρίονο
12:03
ΚΟΣΜΟΣ
Unesco: Σχεδόν 6 στις 10 χώρες παγκοσμίως απαγορεύουν τη χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία
11:48
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης από Σύνοδο: Αναγκαία η ενεργοποίηση της ρήτρας για αμοιβαία συνδρομή της ΕΕ
11:38
ΑΓΟΡΕΣ