Νέα Σμύρνη: Με πολλαπλές μαχαιριές σκότωσε ο 38χρονος τη μητέρα του
Από πολλαπλές μαχαιριέςφαίνεται πως έχασε τη ζωή της η 64χρονη στη Νέα Σμύρνη, που δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιο της.
Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι, επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη, κάλεσαν κλειδαρά.
Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν νεκρή την 64χρονη και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς.
«Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», τους είπε απλώς. Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έκκληση στην 16χρονη που αγνοείται: «Είμαστε εδώ για σένα» (vid)
18:46
Οι ΗΠΑ «παγώνουν» στις 21 Ιανουαρίου την έκδοση βίζας για υπηκόους 75 χωρών
18:46
ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Πλήγμα των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών, σύμφωνα με αξιωματούχους – Αποσύρονται στρατεύματα από αμερικανικές βάσεις
18:35
Το Ιράν κάνει λόγο για γρήγορες δίκες για τους διαδηλωτές που έχουν συλληφθεί
18:28