Επιδείνωση του καιρού: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Δραματικά άλλαξε το σκηνικό του καιρού στην Αττική μεσημέρι του Σαββάτου, με τη θερμόμετρο να κάνει «βουτιά» και τους δρόμους να μετατρέπονται για λίγο σε… ποτάμια.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, στην Αττική θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το βράδυ.
Χτες, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, που ισχύει μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Σήμερα Σάββατο, τις προμεσημβρινές ώρες στα βορειότερα νησιά του Ιονίου, τις μεσημβρινές και απογευματινέ ώρες η Ήπειρος, η δυτική και ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Από τις μεσημβρινές ώρες η κεντρική Μακεδονία, από τις βραδινές η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια.
Την Κυριακή, τις πρωινές ώρες η Χαλκιδική, η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια. Τις απογευματινές κυρίως ώρες, τα ηπειρωτικά, πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Τη Δευτέρα, τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.
Την Τρίτη, τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.
Νίκος Χαρδαλιάς: Η Ελλάδα που παράγει, καινοτομεί και εξάγει είναι μια Ελλάδα πιο ισχυρή»
14:59
Σύρος: Πέθανε ο 72χρονος που είχε εγκλωβιστεί κάτω από το ΙΧ του ενώ το έπλενε
14:51
Κλειστό αύριο Τρίτη 22/9 το φαράγγι της Σαμαριάς λόγω της κακοκαιρίας
14:44
Καθυστερήσεις πτήσεων σε βόρεια Αγγλία και Σκωτία - Δυσλειτουργία στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας
14:35