Πλημμύρισαν οι δρόμοι στη Μάνδρα – 45 κλήσεις για άντληση υδάτων
Αντιμέτωποι με νέα προβλήματα βρίσκονται οι κάτοικοι της Μάνδρας, καθώς η «Νεφέλη» έφερε έντονη βροχόπτωση με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι και τα αυτοκίνητα να κινούνται με δυσκολία.
Η πυροσβεστική έχει δεχτεί ήδη 45 κλήσεις για άντληση υδάτων σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα.
Στις περιοχές επιχειρούν 50 Πυροσβέστες με 20 οχήματα ενώ προληπτικά βρίσκονται στη περιοχή ένα ερπυστριοφόρο όχημα και μια βάρκα με δύτες της 1ης ΕΜΑΚ.
Η «Νεφέλη» πλήττει από το πρωί πολλές περιοχές της Ελλάδας, με την γενική γραμματεία Προστασίας του Πολίτη να προειδοποιεί για έντονα καιρικά και πλημμυρικά φαινόμενα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, διακόπηκε η κυκλοφορία στην π.ε.ο Αθηνών - Θηβών, από τον κόμβο Μάνδρας, στην π.ε.ο Αθηνών - Κορίνθου στο 34ο χλμ και στη Μάνδρα, στις οδούς Κοροπούλη και Ρόκα.
Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2017, 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πλημμύρες στη Μάνδρα, βυθίζοντας στη θλίψη το πανελλήνιο.

Συρία: Εκρηξη σε τέμενος της επαρχίας Χομς- Τρεις νεκροί και πέντε τραυματίες (pics)
13:55
Ιαπωνία: 14 τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο - Μία σύλληψη (vid)
13:42
Bίντεο από ρεσάλτο σε τάνκερ που ακινητοποίησε έδωσε το Ιράν - Τι υποστηρίζει η Τεχεράνη
13:29
Τα 10 καλύτερα video games του 2025: Υπέροχες εμπειρίες gaming σε μια δύσκολη χρονιά
13:16